PLAGÁT 31. MFHF V POPRADE

Nezadržateľne sa blíži október a s ním ďalší, tento rok už 31. ročník Medzinárodného festivalu horských filmov v Poprade, na ktorý vás srdečne pozývame. Radi by sme vám tiež predstavili tohtoročný festivalový plagát , ktorého autorkou je Klaudia Neupauerova. Spýtali sme sa jej, čo ju inšpirovalo pri návrhu plagátu a toto je jej odpoveď: „Námet pochádza z fotky, ktorú som cvakla medzi trhlinami najkrajšieho ľadovca Islandu – Fjallsjoklu. Ľadové útvary teda nie sú zamrznuté hory, ale špicaté kusy ľadu vysoké niekoľko metrov, ktoré sa týčili nad mojou hlavou. Celá moja tvorba pozostáva z návštev čarovných hôr, zväčša Islandu a Álp, pretavených do digitálnej ilustrácie. “ Príspevok PLAGÁT 31. MFHF V POPRADE je zobrazený ako prvý na Medzinárodný festival horských filmov.

prejsť na článok

Nový plagát pre rok 2023

Dovolte nám predstaviť vám nový plagát pre rok 2023 The post Nový plagát pre rok 2023 appeared first on 500 km slovenských.

prejsť na článok

A je to tu!

31.ročník Medzinárodného festivalu horských filmov Poprad sa oficiálne začne dnes večer o 18:00 h.Tešíme sa na krásne a inšpiratívne filmy, ale hlavne na množstvo milých stretnutí. Vstupenky si kúpite tu: https://mfhf.shop.entradio.sk/101/eventsInfo: www.

prejsť na článok

MFHF Poprad opäť s množstvom vynikajúcich filmov i zaujímavých hostí

Október, horské filmy, Poprad. Toto už desaťročia patrí k sebe a ani tento rok nebude výnimkou. Milovníci filmov o horách, živote či športovaní v nich sa pod Vysokými Tatrami stretnú od 11. do 15. októbra na 31. ročníku Medzinárodného filmového festivalu

prejsť na článok

Využite nové stanovište na AS Poprad

Využite výhodné ceny transferov z Nášho stanovišťa na Autobusovej stanici v POPRADE J&J Preprava osôb

prejsť na článok

Julian Assange nominovaný na Sacharovovu cenu

26. septembra 2022, Brusel – Skupina poslancov Európskeho parlamentu navrhla udeliť Sacharovovu cenu za slobodu myslenia Julianovi Assangeovi.Cena sa udeľuje od roku 1988 jednotlivcom a organizáciám, ktorí bránia ľudské práva základné slobody. Je pomenova

prejsť na článok