Personálny management ako kľúč k rozvoju firmy

Riadenie ľudských zdrojov, alebo personálny management nie je len oddelenie vo firme, ktoré by malo prijímať zamestnancov, vymýšľať interné podujatia, či vykonávať administratívu. Personalista by mal byť človek, ktorý vďaka premyslenej stratégii nastavuje kľúčové kroky a opatrenia, vďaka ktorým sa firma odlíši od konkurencia a uspeje v biznise. Personálny manažment má veľa úskalí, ktoré ak [] The post Personálny management ako kľúč k rozvoju firmy appeared first on NováDoba.sk.

prejsť na článok

Výživa na vlasy: Kľúč k silným a zdravým vlasom

Výživa na vlasy: Kľúč k silným a zdravým vlasom. Výživa na vlasy je kľúčová pre zachovanie ich zdravia, lesku a celkovej vitality. Základom zdravých vlasov je správna kombinácia vitamínov a minerálov, ktoré sa do tela dostávajú predovšetkým cez vyváženú s

prejsť na článok

Stavba rodinného domu Pereš Košariská II.

Náš zákazník využil výhody stavby rodinného domu na kľúč. Projekt tohto murovaného rodinného domu bol upravený na mieru klientovým potrebám. Zahrnuté v ňom boli všetky individuálne požiadavky. Pred samotnou výstavbou sme zabezpečili všetky potrebné povole

prejsť na článok

Ako si vybudovať dôveru: Kľúč k úspešnému líderstvu

Tu nemôže nikto klamať. Buď pre organizáciu vytvárate a prispievate k jej výsledkom, alebo nie. Tu sa stáva líder lídrom, pretože vytvára hybnosť a rozvíja prostredie úspechu.

prejsť na článok

Hľadáme lektorov

Hľadáme zanietených a talentovaných lektorov, ktorí sa radi podelia o svoje skúsenosti a majú záujem inšpirovať iných k rozvoju. V našej tanečnej škole vám otvárame dvere k skvelým príležitostiam a ponúkame možnosť rozvinúť svoju kariéru ako lektor.

prejsť na článok

Představujeme Suite CRM

Nyní nově nabízíme aplikaci pro Customer Relationship Management Suite CRM, kterou si na Linux webhostingu spustíte jedním kliknutím.

prejsť na článok