Penzión Zemianska kúria

V centre Nového Mesta nad Váhom na Hurbanovej ulici pripravujeme zrekonštruovaný objekt Zemianska kúria, spadajúci pod kultúrnu pamiatku z obdobia 1. polovice 13. storočia s bohatou históriou. Rok výstavby kúrie je r. 1200, prebehla tu kompletná rekonštrukcia pričom posledná bola v r. 2013. Objekt má dve podzemné podlažia a jedno nadzemné a príjazdová cesta k nemu je asfaltová. Spôsob vykurovania je ústredným kúrením súbežne i s prípravou teplej vody, pričom zdrojom tepla je zemný plyn. K dispozícii je elektrický prúd 220 V a 380 V s ističom do 100 A. V dome sa nachádzajú 2 kamenné klenbové pivnice, vhodné na wellness alebo vináreň, pričom jedna pivnica je plne zrekonštruovaná. Dom sa nachádza v mestskom parku s možnosťou terasy priamo v parkovej časti. Priestranné nádvorie umožňuje využitie pre parkovacie účely. Plocha nádvoria bez schodísk je cca 179 m2 . V prízemnej časti sa nachádza kuchyňa, priestory vhodné pre kaviareň, reštauráciu, piváreň, s barovým pultom, sociálnymi zariadeniami o výmere 370m2. V podlaží sa nachádza 6 plne zrekonštruovaných izieb s toaletami a sprchou. The post Penzión Zemianska kúria appeared first on Kúria NM.

prejsť na článok

Ahoj všichni!

Vítejte ve WordPressu. Toto je váš první příspěvek. Můžete ho upravit, nebo smazat a postupně pak začít s tvorbou vlastního webu. Článek Ahoj všichni! se nejdříve objevil na Penzión Kúria.

prejsť na článok

Recenzia 4

„Pekný penzión v nádhernom prostredí.” MICHAL JANČÁR The post Recenzia 4 appeared first on Penzión Dinda Strachan.

prejsť na článok

September in Luviana Hotel

Enjoy the extra time learning things you never knew about your favorite beach! We think youll agree that the cultural offerings are impressive and intriguing. Not sure where to start? Contact our team and we will direct you! Why September?

prejsť na článok

Get a Fresh Spa and Meal Package

Looking for some fresh packages in Palmeria Hotel? We have some special propositions you will be happy to take! Get a package at the discounted price and use it whenever you want. Have your breakfast, lunch or dinner delivered to your room or served whil

prejsť na článok

Exiting Journey Through Traditional Cuisine

Get a native cuisine package at the discounted price and savor traditional Mediterranean cuisine at any time of the day. Your lunch, dinner and breakfast will be complemented by wonderful views from the chick restaurant at our hotel. Overl

prejsť na článok