Pánska móda v čase pandemie

PÁNSKE TEPLÁKY! S pandémiou COVID-19, ktorá nás všetkých obmedzuje už niekoľko mesiacov, musíme tráviť oveľa viac času doma ako obvykle. Zatiaľ, čo pracujeme a zabíjame čas sledovaním Netflixu z pohodlia domova, pánske tepláky sa stali samozrejmosťou každého šatníka. Sú dostatočne pohodlné na prácu z domu a na všetky aktivity, čo nám tieto dni prinesú. Dokonalá [] The post Pánska móda v čase pandemie appeared first on ML.

prejsť na článok

Udržateľná móda s Mother Earth

V dnešnej dobe, keď sa mnohí z nás snažia hľadať ekologické alternatívy v rôznych aspektoch svojho života, je čoraz zrejmejšie, že aj móda môže byť udržateľná. A tu prichádza na scénu značka Mother Earth, ktorá nám ukazuje, ako možno spojiť lásku k odevom

prejsť na článok

Pánska starostlivosť: ako si správne umývať vlasy?

Umývanie vlasov sa zdá byť jednoduché, ale ak to chceš robiť dobre, nie je to len tak. Zisti viac tu.

prejsť na článok

Pánske zimné bundy Heavy Tools

Značka HeavyTools, prichádza so svojou novou kolekciou! A že je z čoho vyberať! Pánska zimná bunda HeavyTools, bude tým pravým spoločníkom, ktorý Vám skvele poslúži aj v tej najväčšej zime. Ich bundy či kabáty sú veľmi kvalitné a zároveň štýlové!

prejsť na článok

Meditácia na očistu a zlepšenie zdravia

Začiatkom koronavirusovej pandemie som mala potrebu vás trocha podporiť a pripravila som si pre vás meditáciu na očistu a zlepšenie zdravia. Je možne ju robiť kedykoľvek. Viac informácii najdete tu :

prejsť na článok

Ako správne vybrať pánsky opasok

Prehupli sme z dlhej zimy do takmer leta, v ktorom kladieme oveľa väčší dôraz na doplnky k oblečeniu.  Pánska móda, na rozdiel od tej dámskej, neponúka veľké množstvo doplnkov k oblečeniu, o to viac treba preto vyberať na základe kvality a vkusu. Výhodou

prejsť na článok