OTVORENÝ LIST MINISTERSTVU ZDRAVOTNÍCTVA, ZAHRANIČNÝCH VECÍ A PANDEMICKEJ KOMISII OHĽADOM PODMIENOK CESTOVANIA.

Bratislava 21. 06. 2021 Vážený pán minister, obraciame sa na Vás s dôraznou žiadosťou o prehodnotenie politiky vstupu občanov Slovenskej republiky na územie Slovenskej republiky, ktorá je upravená Pokračovať v čítaní "OTVORENÝ LIST MINISTERSTVU ZDRAVOTNÍCTVA, ZAHRANIČNÝCH VECÍ A PANDEMICKEJ KOMISII OHĽADOM PODMIENOK CESTOVANIA." The post OTVORENÝ LIST MINISTERSTVU ZDRAVOTNÍCTVA, ZAHRANIČNÝCH VECÍ A PANDEMICKEJ KOMISII OHĽADOM PODMIENOK CESTOVANIA. appeared first on Slovenské Fórum cestovného ruchu .

prejsť na článok

JUDr. Marica Pirošíková Vyjadrenie k výnimke z ustanovenia pre zaočkované osoby, vracajúcej sa na územie Slovenskej republiky.

Vyjadrenie k výnimke z ustanovenia pre zaočkované osoby, vracajúcej sa na územie Slovenskej republiky rozdielny prístup z pohľadu uplatňovania karantény a povinnosti testovania Príloha k otvorenému listu Slovenského fóra cestovnehu ruchu Ministerstvu za

prejsť na článok

USA zatiaľ dron v Čiernom mori nenašli, pravdepodobne ho ani nenájdu

Americké ministerstvo zahraničných vecí si pre daný incident v utorok predvolalo ruského veľvyslanca v USA Anatolija Antonova.

prejsť na článok

PPAP otvorený kurz v júli

V Novej Dubnici dňa 7. júla 2021 otvárame kurz  PPAP, VDA 2. Školiteľom je Ing. Michal Jančok. Viac informácií nájdete tu. The post PPAP otvorený kurz v júli appeared first on IAA SK s.r.o. | Školenia, audity a poradenstvo.

prejsť na článok

COVID-19 Informácie

Vážení zákazníci, vzhľadom na aktuálnu situáciu ohľadom COVID-19 by sme Vás chceli informovať o nasledovnom : Ministerstvo zdravotníctva vytvorilo súhrn odporúčaní na prevenciu pred týmto vírusom. Môžete ich nájsť na webovej adrese : https://korona.gov

prejsť na článok

Výročná správa USA o ľudských právach spomína aj Slovensko. Kritizujú korupciu i prístup k LGBTQI+

Americké ministerstvo zahraničných vecí upozornilo na viacero vecí. Príspevok Výročná správa USA o ľudských právach spomína aj Slovensko. Kritizujú korupciu i prístup k LGBTQI+ zobrazený najskôr interez.sk.

prejsť na článok