Otvorenie kamennej predajne NEBEX s.r.o. Dolnočermánska 1, Nitra

Otvorenie predajne NEBEX s.r.o. je plánované na 10.10.2011. ELEKTRICKÉ NÁRADIE - ZVÁRACIA TECHNIKA - OCHRANNÉ PRACOVNÉ PROSTRIEDKY   Tešíme sa na Vašu návštevu.

prejsť na článok

Inzercia v novinách Spravodaj Nitra

Pre väčšiu návštevnosť našej stránky a predajne sme sa rozhodli inzerovať v nitrianskych regionálnych novinách Spravodaj Nitra. Náš inzerát nájdete od 8.10. do 29.10. 2011.  

prejsť na článok

Nová čerpacia stanica

S potešením oznamujeme, že sme postavili a pripravili nové priestory pre čerpaciu stanicu pohonných hmôt. Toto otvorenie predstavuje ďalší krok v našom záväzku prinášať kvalitné služby a pohodlie v Priemyselnom parku Nitra – Sever. Sme presvedčení, že nov

prejsť na článok

Rozhodnutie Program hospodárskeho rozvoja a sociálneho rozvoja mesta Nitra na roky 2024-2030

Okresný úrad Nitra, odbor starostlivosti o životné prostredie, Štefánikova tr. 69, 949 01 Nitra, oznamuje verejnosti o Rozhodnutí zo zisťovania konania strateg. dokumentu Program hospodárskeho rozvoja a sociálneho rozvoja mesta Nitra na roky 2024-2030 s v

prejsť na článok

Reklamné aktivity

V rámci reklamných aktivít a zviditeľnenia nášho obchodu Nebex na Dolnočermánskej ulici sme si zaobstarali novú figurínu, ktorú sme obliekli do pracovného odevu a reflexnej vesty, aby nás zákazník už neminul.  

prejsť na článok

PF UKF NITRA

Chcete s nami spolupracovať? Kontaktujte nás The post PF UKF NITRA appeared first on Provest.

prejsť na článok