OTVOR SVOJ POTENCIÁL seminár emočnej gramotnosti

Vedome tvoriť svoj život je schopnosť, ktorú všetci máme, ale zabudli sme ju používať. To, aký život teraz žijeme, je výsledkom myslenia, cítenia a konania, ktoré sme viedli doteraz. Prevziať zodpovednosť za svoj život, za to, čo sme si doposiaľ vytvorili, neznamená, že sa budeme obviňovať a vyčítať si. Prevziať zodpovednosť znamená prijať svoju situáciu takú, aká je a rozhodnúť sa vedome svoj život meniť. Preto, aký život budeme mať, je výsledkom toho, ako myslíme, cítime a konáme práve teraz. Dovoliť si žiť v radosti, ľahkosti, plynutí a v hojnosti je možné. Sme plne kompetentné bytosti vziať svoj život do vlastných rúk a zmenou svojich postojov a presvedčení vykonať životnú zmenu. The post OTVOR SVOJ POTENCIÁL – seminár emočnej gramotnosti first appeared on Priestor plus.

prejsť na článok

Vzdelávací seminár pre žiadateľov k výzve MAS_032/7.2/4

Vzdelávací seminár 7.2 Príspevok Vzdelávací seminár pre žiadateľov k výzve MAS_032/7.2/4 zobrazený najskôr MAS Horna Topľa.

prejsť na článok

Vzdelávací seminár pre žiadateľov k výzve MAS_032/4.1/3

Vzdelávací seminár Príspevok Vzdelávací seminár pre žiadateľov k výzve MAS_032/4.1/3 zobrazený najskôr MAS Horna Topľa.

prejsť na článok

Movement seminár v Bratislave oslovil ľudí z brandže telovýchovy. Čo sa naučili?

Movement seminár je podujatie, ktoré som začal organizovať už zhruba od roku 2015. Jednodenná akcia je venovaná primárne pre,,like minded” ľudí, trénerov, fyzioterapeutov či hobby športovcov, ktorí si chcú doplniť informácie k športovaniu.

prejsť na článok

Redoxný potenciál

Otázka: Načo vlastne merať redoxný potenciál aktívnej zásaditej vody, keď sme už zistili hodnotu pH? Veď predsa na prepočet existuje Nernstova rovnica. Redoxný alebo aj oxidačno-redukčný potenciál (ORP) v milivoltoch voči referenčnej elektróde (→ meranie

prejsť na článok

Detva a jej potenciál úvod

Koncepčnými myšlienkami a stavebnými zásahmi sa dá priestor mesta výrazne skvalitniť tak, aby slúžil všetkým obyvateľom. The post Detva a jej potenciál | úvod appeared first on podom.sk.

prejsť na článok