Otvárame vnútorné priestory reštaurácie a terasu vo dvore.

Milý zákazníci, s radosťou vám oznamujeme, že od pondelka 25.05.2020 o 7:30, otvárame vnútorné priestory reštaurácie a taktiež terasu vo dvore. Otvárame samozrejme na základe prísnych hygienických opatrení, aby ste sa cítili u nás čo najbezpečnejšie. Okrem dezinfekcie sme priestory vybavili germicídnymi žiaričmi. Obedy bude možné vydávať vo vnútri reštaurácii aj so sebou, ale len do našich jednorazových menu boxov za cenu 4,90 €. Tešíme sa na Vašu návštevu !!S pozdravom kolektív reštaurácie Marco Otváracie hodiny od 01.06.2020Pondelok- Piatok 7:30 – 22:00Sobota – Nedeľa 11:00 – 22:00

prejsť na článok

Otvárame 10.12.

Hurá, otvárame! The post Otvárame 10.12. appeared first on Fitness Club Lochness – Posilovňa, fitness Bratislava, Záhorská Bystrica.

prejsť na článok

Otvárame v pondelok 10.5.2021!

Otvárame v pondelok 10.5.2021, tešíme sa na vás! The post Otvárame v pondelok 10.5.2021! appeared first on Fitness Club Lochness – Posilovňa, fitness Bratislava, Záhorská Bystrica.

prejsť na článok

Virtuálna prehliadka priestorov Marco Restaurant

Milý zákazníci, vychutnajte si naše skvelé jedlá v príjemnom prostredí reštaurácie. Radi vás obslúžime v našich vnútorných alebo vonkajších priestoroch, kde si môžete vychutnať vaše jedlo s priateľmi. Prezrite si priestory reštaurácie Marco Restaurant pom

prejsť na článok

Na tom našom dvore

Na tom našom veľkom dvore žijú rôzne zvieratá. Poznáte ich ? Hneď zistíme, kto ich všetky poráta.

prejsť na článok

Čie sú to kone, koníky - kone na dvore...

Čie sú to kone, koníčky, kone, na dvore, na dvore, na dvore, keď na nich nikto, keď na nich nikto neorie, neorie, neorie.

prejsť na článok