OTVÁRAME PRIHLÁŠKY DO LETNÝCH TÁBOROV PRE DETI 6-10

Po celú dobu konania sa deťom venujú skúsené animátorky a animátori. Zakaždým máme pre ne pripravený bohatý program so zameraním na športové aktivity, obohatenie si vedomostí a získanie nových skúseností. Deti sa môžu tešiť na tvorivé dielne, vedomostné kvízy, hádanky, či hranie spoločenských hier a súťaží. V rámci výletov sa pôjdeme vyskákať do Hangairu, či zahrať do Kid's housu a nebude chýbať ani rybačka. Nebude chýbať ani obľúbené hľadanie táborového pokladu :)

  • Web: Vitajte
  • Aktualizované: 6.11.2023
prejsť na článok

PRIHLÁSTE VAŠE DETI DO DENNÝCH LETNÝCH TÁBOROV

Srdečne pozývame všetky detičky do denných letných táborov "ŠIKOVNÍČKOVIA", ktorý sa bude konať 8.-12. júla 2019 v Kultúrnom zariadení Žarnovická v Rači, alebo "S KOMISÁROM REXOM".

prejsť na článok

Otvárame prihlášky pre augustový denný letný tábor vo Vajnoroch

Milí rodičia, ponúkame vám možnosť prihlásiť vaše deti do denného letného tábora pre deti od 6 do 10 rokov, ktorý sa bude konať v auguste od 15.-19.8.2022. v čase od 8.00 - 16.00 hod.vo Vajnoroch, v našej novej pripravovanej Klubovni v Parku pod lipami..

prejsť na článok

2023_Z DENNÝCH LETNÝCH TÁBOROV KLUBU RODIČOV A DETÍ VAJNORY

Milí priatelia, pozrite sa spolu s nami čo sme spolu so super animátormi Rikom, Miškou a Emkou počas klubového tábora zažili ....

prejsť na článok

Otvárame už tento piatok!

Vážení hostia, s potešením Vám oznamujeme, že od piatku 19.06.2020 znovu otvárame náš penziónik. Tešíme sa na Vašu návštevu. Príspevok Otvárame už tento piatok! je zobrazený ako prvý na Resla Residence.

prejsť na článok

Z KLUBOVÝCH DENNÝCH LETNÝCH TÁBOROV 2023

Pozrite sa spolu s nami čo sme spolu s animátormi Rikom, Miškou a Emou počas tábora zažili .... dni plné hier, zábavy a súťaží, lovenie rýb, výlet klubovým vláčikom, návšteva Kid's housu, č hľadanie táborového pokladu...

prejsť na článok