Otázka - Kde Nájsť Tento film vo slovenčine? (Elektronika)

jank: Dobrý deň, Prosím vás kde môže online pozrieť film Fakjú pán profesor 2 vo slovenčine? Slovensky sa dal stiahnuť z Ulož.to, ale to už nejde. Je niekde k stiahnutiu? Alebo je niekde online Slovensky (Kukaj to atd. Tam je iba česky) (diskusie na internetovej stránke)

prejsť na článok

Otázka - Vyhladzovaci kondenzátor (Elektronika)

miroslav: Pozdravujem,Kondenzátor akej hodnoty pouziť pre trafo 12 V za diodový mostík čerpadla 12V 17AĎakujem (diskusie na internetovej stránke)

prejsť na článok

Otázka - Obchod s použitými telefónmi (Elektronika)

efg: Dobrý deň,vedel by niekto o obchode, v ktorom sa predávajú použité telefóny so zárukou s Bratislave? V Česku je to napríklad Mobil pohotovost.Ďakujem za odpovede (diskusie na internetovej stránke)

prejsť na článok

Otázka - Motor mixéra Eta 0010 (Elektronika)

monicinka: Dobrý deň .potrebovala by som skontrolovať motor môjho stolného mixéra Eta 0010 lebo mi mixer zle (:odkaz:)á sa odmontovať plastový kryt motorovej jednotky zospodu a skontrolovať motor?ďakujem (diskusie na internetovej stránke)

prejsť na článok

Film Barry Seal: Nebeský gauner

N jsť dobr film na piatkov č v kendov večer je niekedy omnoho ťaž ie, ako sa na prv pohľad m že zdať. Dej filmu je veľmi d ležit , no mnohokr t hr najv č iu rolu pr ve hereck obsadenie. Ak sa totižto vo filme nach dza dobre oceňovan herec, je v č

prejsť na článok

Spustenie projektu

Vítam Vás na stránke projektu Československá elektronika. Projekt je zameraný na mapovanie histórie vývoja a výroby elektroniky v Československu. Budú tu umiestnené informácie o podnikoch, ktoré boli súčasťou elektrotechnického priemyslu v Československu

prejsť na článok