Oktagon 26 štvanice: Pirát vs Naruszczka

Oktagon MMA odpáli leto 2021 v tom najlepšom možnom štýle a to najkrajším turnajom roka, Oktagon 26 na pražskej Štvanici. Na tomto galavečeri sa pred vypredanou arénou dočkáme zápasu o dočasný titul strednej váhy, v ktorom sa stretne Pirát vs Naruszczka.  Turnaj Oktagon 26 sa uskutoční 24. júla 2021 na Pražskej Štvanici, kde sa už v minulosti jeden turnaj konal. Na tomto galavečeri sa dozvieme meno dočasného šampióna strednej váhy, ktoré vzíde zo zápasu Pirát vs Naruczska. Na turnaji sa však dočkáme aj ďalších skvelý bojovníkov ako sú Lucia Szabová, Lucia Pudilová, Matúš Juráček, Miloš Petrášek a ďalší. Český bojovník Karlos Vémola nebude môcť zápasiť na turnaji Oktagon 26 a jeho náhradníkom je Samuel Pirát Krištofič, ktorý zabojuje o titul dočasného šampióna strednej váhy organizácie Oktagon MMA proti Naruczskovi! Veľkou novinkou, ktorú si pre nás organizácia Oktagon MMA pripravila je takzvaný Oktagon Summer Fest, ktorý sa uskutoční už deň pred samotným turnajom. Súčasťou Summer Festu bude aj verejné váženie bojovníkov či koncert hudobníkov ako Rytmus, Troublegang s Marpom, PSH či Strapom. Návštevníci festivalu, ktorý nevlastnia lístok na celý turnaj si budú môcť galavečer vychutnať taktiež v priestoroch Štvanice a to pri veľkoplošnej obrazovke. Zdá sa tak, že nás čaká akcia, ktorá v histórii organizácie zatiaľ nemá obdoby. The post Oktagon 26 štvanice: Pirát vs Naruszczka appeared first on PiratCrew.

prejsť na článok

Oktagon 19: Pirát Krištofič vs Mateusz Strzelczyk

The post Oktagon 19: Pirát Krištofič vs Mateusz Strzelczyk appeared first on PiratCrew.

prejsť na článok

Oktagon 31: Krištofič vs. Kincl

Titulová bitva Krištofič vs. Kincl se přesouvá na 26. 2. 2022Bude korunován nový král? Pirát vs. Kincl v souboji o titul střední váhyTurnaj OKTAGON 30, který se měl v O2 uskutečnit ve čtvrtek 30. 12. 2021, se z důvodu vládních opatření proti šíření pandem

prejsť na článok

Natáčame 2. čásť podcastu s P.Nerudom (OKTAGON MMA)

2.část bude o vplyvu  somatiky na business mindest  a klúčové rozhodnutia . Príspevok Natáčame 2. čásť podcastu s P.Nerudom (OKTAGON MMA) zobrazený najskôr MentalCoach Ing. Radek Šefčík.

prejsť na článok

Rozhovor pre Pavola Nerudu (OKTAGON MMA) NERUDACAST je online!

Ako telo ovplyvňuje našu psychiku ? Viac tu Príspevok Rozhovor pre Pavola Nerudu (OKTAGON MMA) NERUDACAST je online! zobrazený najskôr MentalCoach Ing. Radek Šefčík.

prejsť na článok

Medveď Wrr

Medveď Wrr je plyšák, ktorý je hrdinom detskej knižky. A pomerne netradične na motívy tejto knihy vznikla aj kartová hra, vhodná, samozrejme, pre deti. Ak ste knihu nečítali (čomu sa nečudujem, ak náhodou nemáte doma malé deti), nevadí. Znalosť príbehu po

prejsť na článok