Obojky proti kliešťom-aké sme vybrali my?

S krásnym jarným počasím prichádza pre všetkých milovníkov prírody aj jedna veľká nepríjemnosť-kliešte. Tieto potvory nás psíčkarov trápia asi ešte o niečo viac, ako ostatných. Našich psíkov vedia poriadne potrápiť a ja vždy zvažujem, akú formu ochrany zvolíme túto sezónu, ... Čítať ďalej Príspevok Obojky proti kliešťom-aké sme vybrali my? zobrazený najskôr Labky Na Cestách.

prejsť na článok

PROTI ŠKODLIVÝM ZÁVISLOSTIAM BEZ HRANÍC 2024

Proti škodlivým závislostiam bez hraníc 2024 propozície The post PROTI ŠKODLIVÝM ZÁVISLOSTIAM BEZ HRANÍC 2024 appeared first on Záhorské osvetové stredisko.

prejsť na článok

Nariadenie proti šíreniu koronavírusu

Týmto nariadením usmerňujeme všetkých zamestnancov a obchodných partnerov ktorí cestujú na naše poverenie za hranice Slovenskej republiky za účelom neyvhnutnej distribúcie tovaru. Príspevok Nariadenie proti šíreniu koronavírusu zobrazený najskôr Katra

prejsť na článok

STRELECKÝ KONCERT PROTI KOMÁRNU

Príspevok STRELECKÝ KONCERT PROTI KOMÁRNU je zobrazený ako prvý na Futsal.

prejsť na článok

Naše 3 najpredávanejšie produkty LARENS

LARENS predstavuje jednu z najkvalitnejších a najobľúbenejších kozmetík vôbec. Ale ako to už býva, aj v LARENS produktami musia byť víťazi. Tých našich TOP 3 víťazov spomedzi LARENS produktov si vybrali priamo naše zákazníčky, teda vy milé naše dámy. 

prejsť na článok

Rumunsko 2013

Cestopis Rumunsko 2013 Na konci j na sme sa vybrali na mal v pravu do Rumunska. Tu si m žte pozrieť fotky z na ej cesty, a stiahnuť trasu vo form te .GPX. Trasa (form t GPX - možne otvoriť napr. v programe google earth) na stiahnutie.

prejsť na článok