Obľúbené hlavolamy pre deti. Poznáte ich?

Ako sa so svojimi deťmi zabávate, keď je vonku škaredé počasie? Hráte spoločenské hry alebo im občas precvičíte mozgy a vyskúšate spolu hlavolamy? Ak ste ich ešte neskúsili, možno je ten správny čas. Hlavolamy vaše deti nielen zabavia, ale aj rozvinú ich logické myslenie, pamäť, či kreativitu. Tak poďte na ne! Hlavolamy pre najmenšie deti Hlavolamy pre deti môžu skúsiť už tí najmenší. Ako začať? Precvičujte ich pomocou hádaniek! Vyberajte však veľmi jednoduché hádanky, napríklad o zvieratkách. Z detských sú obľúbené napríklad:

prejsť na článok

Sudoku

Poznáte túto “Japonskú“ logickú hru s číslami? Názov a následnú popularitu získala vďaka veľkej obľube v Japonsku, avšak pôvod hry spadá do Európy. Už koncom 19. storočia sa objavovali podobné hry s číslami v denníkoch. Veľmi obľúbená bolo najmä vo Francú

prejsť na článok

Poznáte všetky druhy ženského orgazmu?

Ženy majú pred mužmi v jednej oblasti navrch. Ide o orgazmus, ktorý dámy dokážu prežívať rôznym spôsobom a hlavne ho vedia dosiahnuť v rôznych častiach tela. Poznáte všetky?

prejsť na článok

Obľúbené polohy pri sexe II.

Pretože je táto téma skutočne neprebernou studnicou nápadov a inšpirácie, pozrime sa na ďalšie najčastejšie používané a obľúbené sexuálne polohy.

prejsť na článok

Aktuálna ponuka edukačných publikácií a didaktických pomôcok pre materské školy

Vážení učitelia, naše najnovšie katalógy s publikáciami a hračkami určenými pre deti v predškolskom veku, ktoré pripravila naša redakcia s viac ako 10 ročnou praxou z oblasti školstva a vzdelávania sú bohaté na novinky, ale aj dlhodobo obľúbené kúsky.

prejsť na článok

Poznáte naše online reuse centrum? Je tu pre ľudí z celého Slovenska

Nie ste z Trnavy a okolia? Nevadí! Komunitné reuse centrum našej Baterkárne sa teší veľkému úspechu a preto sme sa spolu s nevyhadzujto.cz rozhodli, že vám reuse centrum prinesieme aj [...] Príspevok Poznáte naše online reuse centrum? Je tu pre ľudí z cel

prejsť na článok