O kreslo poslanca VÚC NSK sa uchádza Juraj Richter

V rámci svojej kampane som poskytol rozhovor pre regionálny internetový nitra.dnes24.sk. V tomto rozhovore som predostrel svoje vízie, Za náš spoločný kraj NSK. Prečo som sa rozhodol kandidovať sa dozviete v článku. zdroj: Juraj Richter The post O kreslo poslanca VÚC NSK sa uchádza Juraj Richter appeared first on jurajrichter.sk.

prejsť na článok

wellness

autor : Ing. arch. Juraj Bolček Príspevok wellness zobrazený najskôr Architekt Žillina.

prejsť na článok

Zvýšenie platu primátora o 60%

Nové Mestské zastupiteľstvo v Žiline, zasadne prvý raz 22.Novembra 2022. Bude sa preberať 5 bodov, medzi ktorými je aj plat primátora. Plat primátora určuje zákon a aj jeho minimálnu výšku. Je však možné požiadať o schválenie navýšenie až o 60%, čo je max

prejsť na článok

Zmráka sa nad Slafkovským? Sezónu by mohol začať v Lavale

Tím Montreal Canadiens má 12 útočníkov s jednocestnou zmluvou v NHL. V tejto skupine nefiguruje Juraj Slafkovský, pre ktorého by tým pádom nemuselo zostať v zostave miesto, ak by boli všetci útočníci na začiatku sezóny zdraví.

prejsť na článok

Priemyselný park

Architekti : Ing. arch. Peter Šoltész, Ing. arch. Juraj Bolček Príspevok Priemyselný park zobrazený najskôr Architekt Žillina.

prejsť na článok

Ďalší zámorský odborník pochybuje, že sa predpoveď u Slafkovského naplní

Ešte koncom augusta sa objavila predpoveď ESPN, podľa ktorej by slovenský útočník Montrealu Juraj Slafkovský zažil v nove sezóne výrazný nárast produktivity. A táto predpoveď rezonuje ešte aj v septembri.

prejsť na článok