Nový Baf Box je tu!

Už začiatkom roka 2021 sme nechali našim grafikom pripraviť novú verziu Baf Boxu a taktiež box ktorý tu ešte nebol. Začiatkom Januára 2021 sme prišli s ideou vylepšiť Baf Box a keďže chceme byť stále lepší a lepší, pripravili sme box, ktorý na Slovensku nikdy nebol. Najväčšou devízou nového Baf Boxu je, že v každom významnom období bude tematický. Prichádzame s letnou verziou Baf Boxu a význam je jednoduchý, sme piráti a hľadáme poklad, odhaľujeme tajomstvo Baf Boxu! Ale čo potom? No predsa halloween, Vianoce, Valentín a veľká noc. Každý box bude tematický a bude sa niesť v duchu danej príležitosti. Už len samotná kvalita krabice bude oveľa lepšia, box si môžete ponechať na uskladnenie hračiek, maškŕt, alebo si ho vziať na cestu Nový Baf Box bude dostupný od prvej štvrtiny Augusta, hneď ako nastajlujeme našich modelov a nafotíme ho v ateliéri. Zdieľaj nás s ostatnými Facebook Email WhatsApp Príspevok Nový Baf Box je tu! je zobrazený ako prvý na BAF-BOX.

prejsť na článok

Nový termín !!!

Kurz pre budúcich AIT/FST odborníkov Kurz trvá 40 hodín (5 dní). Dva dni online, tri dni kontaktné hodiny. Miesto konania: Pokračovať v čítaní "Nový termín !!!" The post Nový termín !!! first appeared on FST Slovakia.

prejsť na článok

Dnes je nový deň | mil44 | Zaľúbené

Názov básničky: Dnes je nový deň, Autor: mil44, Kategóra: Zaľúbené, Časť textu: Dnes je nový štedrý deň- Božia milosť aj priazeň. V sebe máš veľké možnosti človeka, tak sa lás...

prejsť na článok

Šťastný nový rok 2021

Šťastný a úspešný nový rok The post Šťastný nový rok 2021 appeared first on Ako prenajímať.

prejsť na článok

Nový plagát pre rok 2023

Dovolte nám predstaviť vám nový plagát pre rok 2023 The post Nový plagát pre rok 2023 appeared first on 500 km slovenských.

prejsť na článok

ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK 2021 !

Príspevok ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK 2021 ! zobrazený najskôr DAZAP, s. r. o. - Dane, zákony a poradenstvo.

prejsť na článok