Novinky v Novom roku. 3 – 2 – 1 – Štart!

Pred pár dňami sme obrátili list v kalendári, alebo lepšie – povešali a porozťahovali sme nové kalendáre v našich izbách a kanceláriách. Niektorí ešte dovolenkujete a niektorí úž zarezávajú ako to býva zvykom v každom Novom roku. A čo predsavzatia? Máte ich, nemáte, oplatí sa nimi vôbec zaoberať a nakoniec si ich aj dávať? To už nech si zodpovie každý sám, avšak jedno je isté, HMarketing má svoje predsavzatie dané už od začiatku svojej existencie a síce, že chceme vidieť a byť videní. Musíme sa (skromne) priznať, že na začiatku vzniku sme ani nemysleli, že sa nám bude tak dariť. Ale darí sa! Skutočne máme klientov, ktorí nás neustále oslovujú a sú s nami spokojní. Na začiatku sme mali na svojom webe iba 3 referencie. Dnes ich je oveľa viac a niektoré ešte nemáme zverejnené. Dôvod je prostý – nemáme na to čas ? A práve ten čas je pre nás kameň úrazu, pretože roboty máme toľko, že naozaj nestíhame. Veľakrát sa stáva, že klientov odmietneme kvôli zaneprázdnenosti. V Novom roku viac času Boli by sme naozaj radi, keby toho času bolo viac, aj keď v skutočnosti je čas jednou z najväčších istôt v tomto živote. Každý jeden z nás má k dispozícii 24 hodín denne. Nie každý ho vie využiť naplno Preto by sme aj my chceli svoj čas využiť čo najefektívnejšie a venovať sa projektom, ktoré máme rozbehnuté tak, aby výsledok bol čo najlepší pre nás aj pre našich klientov. No chýba tomu niečo Možno rozšírenie tímu, zníženie počtu zákaziek, „slabšia“ propagácia To je niečo, však? Nás reklama a marketing živí, no niekedy ho z rôznych dôvodov musíme „hamovať“. Veríme však, že to nebudeme musieť robiť a že svoje „dobré“ problémy vyriešime tak, ako máme. Každopádne, chceme sa vám všetkým poďakovať za to, že pri nás stojíte, že nám fandíte a podporujete nás! Vaša podpora je pre nás naozaj veľmi dôležitá a veríme, že budete s nami aj v tomto Novom roku 2019. Sme radi, že sme a ste a že vďaka vám môžeme napredovať. Ďakujeme a prajeme vám všetko len to najlepšie v Novom roku! Váš HMarketing Užitočné linky: Nový rok beží, v jasličkách leží… O autorovi... Mgr. Helena Marciňáková Kreatívna marketérka Milujem marketing! Som tu pre vás aby som vám pomohla vyriešiť vaše marketingové a reklamné otázky. Vy viete čo predať, my vieme ako (sa) predať. FacebookTwitterLinkedIn Užitočné linky: Nový rok beží, v jasličkách leží… O autorovi... Mgr. Helena Marciňáková Kreatívna marketérka Milujem marketing! Som tu pre vás aby som vám pomohla vyriešiť vaše marketingové a reklamné otázky. Vy viete čo predať, my vieme ako (sa) predať. FacebookTwitterLinkedIn The post Novinky v Novom roku. 3 – 2 – 1 – Štart! appeared first on HMarketing | All-in-one marketingová agentúra.

prejsť na článok

Hotel Taxis Bratislava je tu pre Vás aj v novom roku!

Prichádzate do Bratislavy za oddychom a zábavou, pracovne, či kvôli návšteve lekára? Náš hotel je tu pre Vás! Ani v novom roku nezaháľame a sme pripravení zabezpečiť Vám príjemný oddych po náročnom dni.V hoteli Taxis Bratislava Vám radi poskytneme pohodln

prejsť na článok

Horúce novinky

Novinky The post Horúce novinky appeared first on www.mediain.sk.

prejsť na článok

Novinky, akcie 2024

Informácie, novinky, akcie 2024. Novinky, akcie 2024 The post Novinky, akcie 2024 appeared first on Rekuperácia Zehnder.

prejsť na článok

FIDIC Newsletter používateľov zmluvných podmienok

V mesiaci jún 2023 bol publikovaný najnovší newsletter s poradovým č. 10 FIDIC Contract Users Newsletter. Prístupný je na stránke: 06 FIDIC Contract Users Newsletter Čo tam nájdete v skratke: Informácia o novom usmernení, ktoré pomôže používateľom FIDIC

prejsť na článok

Svieže jarné novinky

Jarné obdobie je za rohom, a preto sme si pre Vás pripravili nádherné, svieže novinky, ktoré prinesú slnko do Vášho domova a vyčarujú úsmev na tvári! Pozrite sa na naše nové kytice a aranžmány, v dokonalých jarných farbách a prevedeniach.

prejsť na článok