Novinka - Zadný štít s výškovo nastaviteľnými kladkami

V týchto dňoch sme uviedli na trh jednu z našich posledných inovácií: zadný štít s výškovo nastaviteľnými kladkami. Cieľom bolo vyvinúť alternatívny štít, ktorý umožní pri práci v lese hydraulicky nastavovať výšku kladiek podľa ich aktuálnej potreby, a to až do výšky 200 cm od zeme.

prejsť na článok

ap cash back 100eur

ap cash back 100eur pre rok 2021 (Vrátenie 100eur pri kúpe výškovo nastaviteľného podvozku ap) Využite možnosť ktorá je len málokedy. Kúpite kvalitný výškovo nastaviteľný podvozok značky ap. Od známej nemeckej firmy KW automotive a dostanete späť 100eur.

prejsť na článok

Novinka! PROTON elektrostatický filter

Elektrostatické zariadenia na čistenie vzduchu spĺňajú potreby mnohých priemyselných odvetví. Čítať viac The post Novinka! PROTON elektrostatický filter appeared first on Filtroventilácia.

prejsť na článok

Novinka TAKEUCHI TB 370

Spoločnosť TAKEUCHI zaradila do svojej kompletnej rady ďalší stroj TB370. Hmotnosť: 7050kg (kategória 7t) Výška: 2.580 mm Dĺžka: 6.380 mm Šírka: 2.100 mm Výkon motora: 42,4 kW Hĺbka kopania: 4.110 mm Vodorovný dosah: 6.500 mm Viac informácií nájdete v t

prejsť na článok

Novinka pre model Selina nové farby

Príspevok Novinka pre model Selina nové farby je zobrazený ako prvý na JAGER.

prejsť na článok

Interaktívne prezentácie technologická svetová novinka

Chcete zapôsobiť na svojich zákazníkov? Ovládajte prezentáciu rukami! Okamžitá dostupnosť. Ponúkame Vám interaktívne prezentácie pripravené pre Vašu firmu. Vhodné na akcie, výstavy, do vstupných hál a pod. Ideálne riešenie na predstavenie Vašej firmy. Dod

prejsť na článok