Novinka WELLNESS CENTRUM Nový bazén

Foto galéria tu https://penzionsivykamen.sk/fotogaleria/The post Novinka – WELLNESS CENTRUM – Nový bazén first appeared on Penzión Sivý Kameň.

prejsť na článok

Wellness a fitness centrum

Wellness a fitness je už v prevádzke! The post Wellness a fitness centrum first appeared on Penzión Sivý Kameň.

prejsť na článok

Wellness Hotel BAHENEC

Horský Wellness Hotel BAHENEC naleznete na krásném místě uprostřed přírody, nedaleko Jablunkova. Ve wellness centru naleznete nejen klid a odpočinek, ale také relaxační bazén, finskou saunu, hydromasáž skleněnými kuličkami i pivní lázně.

prejsť na článok

Vodný svet Aquaruthenia

Kúpalisko v Svidníku má v ponuke 5 vonkajších bazénov plavecký, detský so šmýkalkou, detský oddychový, dojazdový bazén pre detský šmýkalku, rekreačný bazén s umelými vlnami a 1 krytý termálny masážny bazén vo vnútorných priestoroch a teplotou vody 34°C.

prejsť na článok

Aktuálna situácia

Letná sezóna je tu, bazén je už pripravený. Príjemné miesto na ochladenie počas horúcich dní. Pre ubytovaných hostí bezplatne. V prípade záujmu  môžete využiť aj hotelový wellness. Ak je bazén prázdny, môžu ho využiť aj neubytovaní hostia. V prípade záujm

prejsť na článok

Skladový bazén Briliant74 Nova Pearl

Skladový bazén Briliant74 Nova Pearl 10608 Eur bez DPH bez príslušenstva exw Senec. Príspevok Skladový bazén Briliant74 Nova Pearl je zobrazený ako prvý na Delfino.sk.

prejsť na článok