Nová Regia Pairfect skladom, akrylové priadze pre celoročné pletenie, hebučký šál za jeden večer.

Milépletiarky, háčkarky a zberateľky farebných klbiek, z efektnej plyšovej priadze Fanny získate hebučký plyšový šál 12 cm široký a 140 cm dlhý za jeden večer. A to iba z troch klbiek. Na ihlice č. 9 nahoďte 14 očiek a pleťte vrúbikom (líce aj rub hladko). Ako napovedá samotný názov klbiek Regia Pairfect Vintage Color, z jedného klbka upletiete [] Príspevok Nová Regia Pairfect skladom, akrylové priadze pre celoročné pletenie, hebučký šál za jeden večer. zobrazený najskôr Klbkovlny, vlna na pletenie.

prejsť na článok

Najlepšie ponožkové priadze na jeseň, luxusná hostina pre ihlice a k tomu priadze odolné voči detským jazýčkom. 

Milépletiarky, háčkarky a zberateľky farebných klbiek, kráľovská hostina pre ihlice sa ponúka v podobe zmesi hodvábu, alpaky a jemnej merino vlny. Či už sa rozhodnete pre šatku, šálik alebo svetrík, získate trvalý šperk do vášho šatníka, uznanlivé slová o

prejsť na článok

Hasukai nákrčník

Upliesť Hasukai nákrčník nie je náročné. Je to jednoduché, miestami monotónne pletenie, no odmenou vám bude jeden praktický volánikový elegán, ktorý môžete nosiť na viacero spôsobov. The post Hasukai nákrčník appeared first on Pletenie a háčkovanie.

prejsť na článok

Návod na pletený sveter zelený s osmičkami

Poďte si so mnou upliesť takýto sveter. REspektíve kľudne aj inej farby, aj z inej priadze, ale ide o vzor a strih. :) The post Návod na pletený sveter zelený s osmičkami appeared first on Pletenie a háčkovanie.

prejsť na článok

Hodváb, alpaka, suri alpaka, merino vlna samé hviezdne materiály. 

Milépletiarky, háčkarky a zberateľky farebných klbiek, tenučká alpaka v úžasných melanžových farbách vás zabaví pomerne na dlho, pretože budete musieť na ňu použiť tenšie ihlice. V každom prípade však získate model ľahučký na váhu, zato pekne hrejivý a te

prejsť na článok

Návod na jednoduchý raglánový sveter FLAX

Takto vyzerá hotový svetrík. Jeho pletenie je naozaj jednoduché a v návode je všetko dobre vysvetlené. The post Návod na jednoduchý raglánový sveter FLAX appeared first on Pletenie a háčkovanie.

prejsť na článok