Nová aplikácia Hrebienok vo Vysokých Tatrách

Hrebienok RESORT vo Vysokých Tatrách využíva našu aplikáciu.

prejsť na článok

Nosičská stovka: Hrebienok – Zamkovského Chata

Vysokohorských chát, na ktoré sa vynáša, je stále menej. Jednou z tých, kde sa táto tradícia udržiava, je Zamkovského chata. Práve táto chata bola cieľom už 16. ročníka memoriálu Juraja Petranského, inak nazývaného aj nosičská stovka. Sme radi, že sme s B

prejsť na článok

NewtonOne novej generácie má mobilnú aplikáciu!

Pripravili sme pre vás novú mobilnú aplikáciu NewtonOne novej generácie. Aplikácia ponúka rovnaké funkcie a možnosti ako desktopová verzia. To znamená, že používatelia môžu využívať všetky obľúbené funkcie a nástroje na mobilnom zariadení rovnako ľahko a

prejsť na článok

Len webová stránka nestačí. Mobilná aplikácia môže firmu dostať pred konkurenciu

Len webová stránka nestačí. Mobilná aplikácia môže firmu dostať pred konkurenciuRozbehli ste podnik a premýšľate nad tým, do čoho sprvu investovať?

prejsť na článok

Nová stránka!

Vitajte Vás na našej novej stránke. Momentálne je stránka v rekonštrukcií. Plne dostupná a funkčná bude od 1.5.2022. The post Nová stránka! first appeared on KAnet soft-net services.

prejsť na článok

Nová kolekcia LOVE

Pre Váš výnimočný deň, pre deň, keď si poviete svoje áno, prichádzame s romantickou kolekciou LOVE. Keďže našou hlavnou prioritou The post Nová kolekcia LOVE appeared first on Laura Gold.

prejsť na článok