Necelistvá brada: čo s ňou?

Je len málo chlapov, ktorým rastie 100% dokonalá a bezchybná brada. Čo robiť, ak je brada necelistvá a má slabšie až hluché miesta?

prejsť na článok

Ako podporiť rast brady

Hustá veľká brada je v mnohých kultúrach symbolom mužnosti a moci. Čo ale robiť, pokiaľ brada nerastie tak, ako by sme chceli? Prinášame ti 4 praktické tipy.

prejsť na článok

Lieta tvoja brada kade-tade? Pomôže ti vosk na bradu

Dobre vyzerajúca brada, to nie je len tak. Vyžaduje si určitú starostlivosť, ktorá zahŕňa kozmetiku na bradu vrátane vosku. Čo taký vosk je a ako ho používať?

prejsť na článok

Správna starostlivosť o bradu a fúzy v lete je kľúčom k zdraviu a kráse chlapa

V chlapskom svete je aktuálnou témou, najmä počas letných dní, dlhá brada a otázka či bradu oholiť alebo pestovať. Jim má jasnú odpoveď: nechať! Brada je dobrou ochranou a schladením. Jim prináša pár základných pravidiel pre bradatých ako sa starať o brad

prejsť na článok

Ako opraviť línie brady

Narástla ti super brada, ale niečo sa pokazilo, keď si ju skúšal definovať na krku či lícach? Nezúfaj, máme pre teba návod, ako to dať doporiadku.

prejsť na článok

Bradorast v praxi

Bradáči čelia rôznym útrapám. Čo s tým, keď brada nerastie? Na trhu je mnoho produktov, ktoré riešia tento problém. Priblížime ti, čo môžeš čakať od Bradorastu.

prejsť na článok