Národné Lezecké Centrum

architekti : Ing. arch. Peter Šoltész, Ing. arch. Kristína Kováčová Príspevok Národné Lezecké Centrum zobrazený najskôr Architekt Žillina.

prejsť na článok

Lezecké tréningy a krúžky pre deti

Lezecké krúžky a tréningy pre deti Počas školského roka ponúkame pod vedením profesionálnych lezeckých inštruktorovČítaj viac The post Lezecké tréningy a krúžky pre deti appeared first on k2zilina.sk.

prejsť na článok

Lezecké krúžky pre 8+ ročné deti

Lezecké krúžky sú zamerané na lezenie formou cvikov, zábavy a hier. Je určený pre deti, ktoré chcú lezenie poňať ako záľubu.Ak máte akékoľvek otázky ku krúžkom, kontaktujte nás e-mailom – [email protected] alebo telefonicky na 0948 176 060.

prejsť na článok

Lezecké tréningy pre 8+ ročné deti

Tréningy sú určené pre deti, ktoré už majú s lezením skúsenosti a chcú sa mu aktívnejšie venovať. Deťom sa venujeme na aktívnej úrovni (príprava na preteky, dosahovanie výkonov). Lezecké tréningy prebiehajú dvakrát do týždňa po dobu 2 hodín, počas ktorých

prejsť na článok

konzultácie AMFO 2023

Konzultácie AMFO 2023 Dátum: 11.2.2023 (SOBOTA) Čas: 13:00 Miesto: Bratislava - Dom umenia Stretneme sa: Bratislava 12:50 Bratislava - nám. SNP, Národné osvetové centrum - Dom umenia

prejsť na článok