Národné dni zvárania 2021

Už 8. ročník konferencie Národné dni zvárania organizoval Výskumný ústav zváračský – Priemyselný inštitút SR. The post Národné dni zvárania 2021 appeared first on ARCTECH, s.r.o..

prejsť na článok

Národné dni zvárania 2022

Národné dni zvárania 2022 plné odborných prednášok a prezentácií noviniek ... The post Národné dni zvárania 2022 appeared first on ARCTECH, s.r.o..

prejsť na článok

SPEEDTEC® PULSE

Novinky od LINCOLN ELECTRIC SPEEDTEC® 400SP a 500SP sú multiprocesorové zváracie zdroje tretej generácie, ktoré ponúkajú vynikajúce výsledky zvárania ... The post SPEEDTEC® PULSE appeared first on ARCTECH, s.r.o..

prejsť na článok

Aké typy zvárania sú najpoužívanejšie?

Zváranie je metóda spájania materiálov, pri ktorej sa vytvárajú nové medziatómové väzby. Dochádza tak k vzniku nerozoberateľného spoja s vysokou pevnosťou. V dnešnej dobe sa využívajú viaceré typy zvárania, ktoré sa líšia svojimi možnosťami a vlastnosťami

prejsť na článok

ŠNR 2021

Prajem Vám príjemné prežitie vianočných sviatkov, najmä veľa zdravia, šťastia a farebný rok 2021. https://www.lanovefarby.sk/pf/ The post ŠNR 2021 appeared first on ĽanovéFarby.sk.

prejsť na článok

Dres Messi pre malých aj veľkých fanúšikov

Futbalovedarceky.sk Po tom, čo francúzsky klub Paríž Saint Germian oznámil v lete príchod 34-ročného Argentínčana Lionela Messiho do svojho klubu prišiel veľký dopyt po jeho dresoch. No ktorý fanúšik by nechcel mať dres jedného z najlepších futbalistov v

prejsť na článok