Najlepší dar

Domov Najlepší dar /*! elementor - v3.17.0 - 25-10-2023 */ .elementor-widget-image{text-align:center}.elementor-widget-image a{display:inline-block}.elementor-widget-image a img[src$=".svg"]{width:48px}.elementor-widget-image img{vertical-align:middle;display:inline-block} Doba čítania: 2 min. Máš už zabalené darčeky? Vieme, že Vianoce nie sú o darčekoch, ale predsa ich radi dostávame aj dávame. Písmo hovorí, že „každý dokonalý dar pochádza zhora od Otca svetiel“. V tejto sérii 7 vianočných zamyslení sa zameriame na ten najlepší dar, ktorý nám kedy Boh dal. Je ním sám Ježiš, ktorého narodenie si pripomíname v tieto dni. Poď s nami „rozbaliť“ tento dar a preskúmať, čo všetko sme vďaka nemu získali. Vydaj sa s nami na cestu Jánovým evanjeliom, na ktorej preskúmame, čo znamenajú mená, ktorými sa Ježiš nazval, a prečo je to pre nás dnes dôležité. Veríme, že tieto úvahy prehĺbia tvoj vzťah s ním a prinesú do tvojho vianočného obdobia novú radosť. (function (w,d,s,o,f,js,fjs) { w['ecm-widget']=o;w[o] = w[o] || function () { (w[o].q = w[o].q || []).push(arguments) }; js = d.createElement(s), fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; js.id = '68-bab0e8bc478c81ac5eb529213cd004b6'; js.dataset.a = 'digitalnestrategie'; js.src = f; js.async = 1; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(window, document, 'script', 'ecmwidget', 'https://d70shl7vidtft.cloudfront.net/widget.js')); Recenzie 5,0 Rated 5 out of 5 5 z 5 hviezdičiek (na základe 15 hodnotení) Vynikajúce100%Veľmi dobré0%Priemerné0%Slabé0%Hrozné0% Rated 5 out of 5 27/12/2023 Ďakujem za každé slová, ktoré ma vedú ku Kristovi. demski Rated 5 out of 5 26/12/2023 Maximálna spokojnosť Pripomenutie dôležitých faktov Úžasne spracované Ďakujem Juraj Rated 5 out of 5 26/12/2023 Veľká vďaka za tuto krásnu aktivitu. Vždy ste ma povzbudili zamysleniami,čítala som si ich hneď ráno cestou do práce. Majka Rated 5 out of 5 26/12/2023 Tieto úvahy boli písané formou, kedy nútia človeka zamýšľať sa nad svojím životom, posúvajú ho vpred, bližšie k Bohu a hlbšie do svojho srdca. Veľmi dobre, povzbudivé. Janka Rated 5 out of 5 26/12/2023 Veľké povzbudenie do dnešných dní Katarína Rated 5 out of 5 26/12/2023 Inšpirujúce Marti Rated 5 out of 5 26/12/2023 Inšpirujúce Marti Site Reviews navigation Page 1 Page 2 Page 3 ďalšie Ohodnoť sériu „Najlepší dar“ Ako sa ti páčila táto séria? Koľko hviezdičiek dávaš tejto sérii? Select a Rating5 Stars4 Stars3 Stars2 Stars1 Star Ako sa ti páčila táto séria? Ako sa voláš? Poslať Zdieľaj Prepošli Príspevok Najlepší dar je zobrazený ako prvý na Agapé Slovensko.

prejsť na článok

Eobuv zľavový kód – zľavy na ten najlepší tovar

Internetový obchod eobuv.sk funguje na trhu už viac ako dvadsať rokov. Za ten čas si vybudoval stálu klientelu, spokojných zákazníkov atie najlepšie recenzie. Chcete sa aj vy stať jedným zo stálych zákazníkov populárneho e-shopu azískať tým množstvo výhod

prejsť na článok

Pes, najlepší tréner človeka

Kto má psa, vie, že  bez prechádzky to proste nejde. Žiadnemu psičkárovi teda nechýba pohyb. Psíka treba venčiť  za akéhokoľvek počasia a často je to práve on, kto nás vytiahne von, aj keď sa nám vôbec nechce.

prejsť na článok

Pulzný oximeter vám môže zachrániť život. Pomôžem vám vybrať ten najlepší

Poradím vám, ako si vybrať presný pulzný oximeter, ako ho používať tak, aby meranie bolo čo najpresnejšie. Opíšem tiež princíp týchto šikovných kompaktných pomocníkov.

prejsť na článok

AURES Holdings vlani predal bezmála 100 tisíc áut, najviac za 31 rokov na trhu

Spoločnosť AURES Holdings, ktorá prevádzkuje sieť autocentier AAA AUTO, Mototechna, Auto Diskont a Driverama, vlani dosiahla najlepší predajný výsledok vo svojej histórii a celkovo predala 98 134 vozidiel.

prejsť na článok

Najlepší AI chatboti a alternatívy k ChatGPT

Umelá inteligencia (AI) je dnes bežnou súčasťou našich životov, či už ide o odomknutie telefónu pomocou rozoznania tváre alebo zadávanie príkazov hlasovým asistentom ako Google Home. Teraz však môžeme využiť AI aj na písanie rôznych textov, učenie sa nový

prejsť na článok