Nábytok z Nemecka Schüller

The post Nábytok z Nemecka Schüller appeared first on Inspire Design | Architekt | Dizajér v Poprade.

prejsť na článok

Štýlová kuchyňa venovaná kulinárskemu umeniu Schüller

Štýlová kuchyňa venovaná kulinárskemu umeniu Schüller The post Štýlová kuchyňa venovaná kulinárskemu umeniu Schüller appeared first on Inspire Design | Architekt | Dizajér v Poprade.

prejsť na článok

Milujeme čo robíme kuchyne Schüller a Next125

„Milujeme to čo robíme“. To je podstata firmy Schuller DE. Malá rodinná spoločnosť sídli vo franskom meste Herrieden. Písal sa rok 1966 keď Otto Shuller založil spoločnosť vychádzajúcu z otcovej dielne. Mottom pre tento počin bolo „ svet patrí statočným“.

prejsť na článok

Taliansky nábytok Lauder Pezinok

Taliansky nábytok Lauder Pezinok - luxusný taliansky nábytok a matrace najvyššej kvality. Moderný, dizajnový, klasický ... vždy podľa najnovších trendov.

prejsť na článok

LEDCO na veľtrhu Nábytok a Bývanie 2022 v Nitre

Po troch rokoch nedobrovoľnej prestávky sme opäť zavítali na veľtrh Nábytok a Bývanie 2022 v Nitre. Na našom tradičnom mieste v pavilóne M3 sme vytvorili pre návštevníkov priestor, kde zažili na vlastnej koži aké sú možnosti osvetlenia, akustiky a audio t

prejsť na článok

Jar tu máme ani sa nenazdáme. Ako pripraviť záhradný nábytok na sezónu

Záhradný nábytok ešte stojí v garáži alebo v záhradnom domčeku. O pár týždňov sa oteplí a zrazu zistíte, že nábytok nie je v takom stave, aby ste ho mohli používať. Aké kroky je nutné podniknúť pre plnú funkčnosť nábytku? Starostlivosť o nábytok závisí od

prejsť na článok