Nábor nových členov už od 12.9.2022

Karate klub Bernolákovo Vás pozýva na nábor detí od 6 rokov a dospelých, ktorý začína 12.9.2022 v Dome Kultúry Bernolákovo od 16:00 a pokračuje do konca septembra. Prineste si športové oblečenie a dobrú náladu. Karate je vhodné pre chlapcov aj dievčatá, umožňuje všestranný motorický rozvoj, rozvíja koordináciu oko-ruka, rýchlosť, obratnosť a rovnováhu. U detí aj dospelých trénuje disciplínu a koncentráciu. Trénujeme v priateľskom prostredí a všetci sú u nás vítaní. Kontakt: Mgr. Lucia Pullmann Trnková [email protected] post Nábor nových členov už od 12.9.2022 first appeared on Karate Klub Bernolákovo.

prejsť na článok

Nábor nových členov

The post Nábor nových členov appeared first on Karate klub TJ Strojár Malacky. The post Nábor nových členov appeared first on Karate klub TJ Strojár Malacky.

prejsť na článok

Nábor nových členov 2023

The post Nábor nových členov 2023 appeared first on Karate klub TJ Strojár Malacky. The post Nábor nových členov 2023 appeared first on Karate klub TJ Strojár Malacky.

prejsť na článok

Základné informácie

Tréningy Od 5.9.2022 Tréningy prebiehajú v telocvični ZŠ Dérera, viac informácii tu, rozdelené sú podľa výkonnostných kategórií. Nových členov prijímame (nábor prebieha) počas septembra, minimálny vek člena je 6 rokov, prvé 2 tréningy sú zdarma.

prejsť na článok

Chcete sa stať rybárom? Príďte na školenie nových členov

Školenie nových členov sa uskutoční dňa 18.04.2023 o 16:00, v priestoroch rybárskeho domu v Žiari nad Hronom. Školenia je povinný sa zúčastniť každý nový záujemca, bude obsahovať teoretickú časť, kde sa oboznámi s platnou legislatívou a povinnosťami, ktor

prejsť na článok

Pracovné stretnutie členov a potencionálnych členov

Príspevok Pracovné stretnutie členov a potencionálnych členov je zobrazený ako prvý na Envirocentrum Banská Štiavnica.

prejsť na článok