Na čo mi je webstránka?

Webstránka je ako prístav v oceáne internetu a vy ste majiteľ rybárskych lodí. Na stránku Vám vaše lode nosia ryby a vykladajú ich v prístave. Skutočný úžitok prebieha na súši/v prístave kde sa tie ryby “spracujú” a odošlú do obchodov. (Prípadne ak ide o e-shop tak sa predajú na rybom trhu rovno v prístave).Pomocou rôznych nástrojov (sociálne siete, google, letáky atď. – lodí) prichádzajú na váš web (prístav) zákazníci (ryby). Na vašom webe prebehne “spracovanie” zákazníkov (rýb),ktorí následne využijú vašu službu/kúpia produkt (ryby sa predajú) napríklad vo vašej prevádzke alebo v prípade e-shopu nakúpia rovno na webe (trh s rybami rovno v prístave). Myslím si že teraz už rozumiete na čo vám webstránka je. Predstavte si rybárov bez súše a prístavu. Pozrite si aké webstránky som už vyrobil pre mojich klientov tu.Ak máte záujem o webstránku, fotografovanie, marketingovú konzultáciu alebo niečo iné spomedzi mojich služieb, kontaktujte ma tu. The post Na čo mi je webstránka? appeared first on Úvod | Daniel Klešč.

prejsť na článok

Havran

The post Havran appeared first on Oficiálna webstránka hudobnej skupiny.

prejsť na článok

V nás oficiálne video

https://youtu.be/ZApMhbNAp8M The post V nás oficiálne video appeared first on Oficiálna webstránka hudobnej skupiny.

prejsť na článok

Koncert v MMC Bratislava

Takto nejako to vyzeralo 21. apríla na koncerte v bratislavskom MMC-čku :-D The post Koncert v MMC Bratislava appeared first on Oficiálna webstránka hudobnej skupiny.

prejsť na článok

Pozvánka na turné

The post Pozvánka na turné appeared first on Oficiálna webstránka hudobnej skupiny.

prejsť na článok

Oficiálne promo video

Vstupenky v predpredaji v sieti Ticketportal. The post Oficiálne promo video appeared first on Oficiálna webstránka hudobnej skupiny.

prejsť na článok