Mzdový účtovník a účtovník podvojného účtovníctva v systéme POHODA

Pozícia je vhodná pre skúseného mzdového účtovníka v systéme POHODA, ktorý spracováva aj podvojné účtovníctvo, alebo má len jeho znalosti a chce si rozšíriť svoju odbornú prax a má záujem pracovať v menšej na ľudí orientovanej firme so silnou odbornou aj ľudskou podporou.

prejsť na článok

Účtovník v systéme POHODA

▪ Pozícia je vhodná pre skúsenejšieho účtovníka, ktorý má skúsenosti s používaním ES Pohoda a má záujem pracovať v menšej na ľudí orientovanej firme so silnou odbornou aj ľudskou podporou.

prejsť na článok

Účtovník senior

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti Byť účtovníkom vo výrobnej spoločnosti má mnohé výhody a jednou z nich sú získané znalosti, ktoré ti pomôžu v osobnostnom rozvoji. Preto hľadáme účtovníka so vzťahom k účtovníctvu, ochotou vzdelávať sa a posúvať svo

prejsť na článok

Účtovník jednoduchého účtovníctva

Pozícia je vhodná skúsenejšieho účtovníka jednoduchého účtovníctva, ktorému sa už nechce dochádzať do Bratislavy, alebo chce jednoducho pracovať v Malackách v menšej rodinnej firme.

prejsť na článok

Účtovník pre podvojné účtovníctvo v ES Pohoda

▪ Pozícia je vhodná pre skúseného účtovníka, ktorý má skúseností s používaním ES Pohoda a má záujem pracovať v menšej na ľudí orientovanej firme so silnou odbornou aj ľudskou podporou.

prejsť na článok

Junior účtovník - absolvent

▪ Pozícia je vhodná pre čerstvého absolventa, ktorý má rád prácu s číslami, papiermi a hľadá príležitosť rozšíriť svoje vedomosti a získať praktické skúsenosti v oblasti účtovníctva.

prejsť na článok