MULTISPORT SYSTÉM – PREREGISTROVANIE

Zamestnanci FN Trnava majú možnosť využívať kartu MultiSport. Mesiac júl bol skúšobný a kartu MultiSport si si mohol zadarmo otestovať. Ak sa Ti páči karta, pozorne čítaj, ako pokračovať v jej využívaní.Aby Ti karta MultiSport fungovala aj od augusta, musíš sa opäť registrovať. Ak tak nespravíš, Tvoja karta sa deaktivuje!Ale pozor! Okrem registrácie na linku nižšie musíš priniesť na Komunikačný referát OĽZ do 24. 7. dohodu o zrážkach zo mzdy (3 ks). Bez tejto dohody nebude možné kartu aktivovať v mesiaci august. Tieto dohody máme k dispozícii aj na Komunikačnom referáte OĽZ, kde si ich môžete podpísať.SPRIEVODNÉ KARTYOd mesiaca august je možné využívať aj sprievodnú kartu. K dispozícii sú tieto varianty:sprievodná karta pre dospelú osobu za 49 €až tri sprievodné karty pre deti do 15 rokov za 19 €/dieťaSprievodnú kartu je možné vystaviť len k zamestnaneckej karte. Sprievodnú kartu nie je možné vystaviť samostatne.REGISTRÁCIU JE POTREBNÉ SPRAVIŤ SAMOSTATNE PODĽA TYPU AKCIE:pre pokračovanie v programe vyberieš POKRAČOVANIE V PROGRAMEvystavenie novej karty vyberieš OBJEDNANIE ZAMESTNANECKEJ KARTYak chceš sprievodnú kartu vyberieš, aký typ sprievodnej karrty: OBJEDNANIE SPRIEVODNEJ KARTY (nad 15 rokov) alebo OBJEDNANIE DETSKEJ KARTY (do 15 rokov).V prípade informácií môžete volať klapku 229ODKAZ NA REGISTRÁCIU https://bit.ly/44BbGhmNEVYZDVIHNUTÉ KARTY:  zamestnanci, ktorí si objednali kartu MultiSport a nevyzdvihli ju, môžu tak spraviť každý deň od 8:00 do 14:00 na Komunikačnom referáte OĽZ. V týchto časoch môžu prinášať aj dohodu o zrážkach zo mzdy. The post MULTISPORT SYSTÉM – PREREGISTROVANIE appeared first on Fakultná Nemocnica Trnava.

prejsť na článok

Multisport od 10.7.2023

Od 10.7.2023 môžete využiť vašu zamestnaneckú kartu Multisport aj u nás na lezeckej stene. SČítaj viac The post Multisport od 10.7.2023 appeared first on k2zilina.sk.

prejsť na článok

Benefity pre zamestnancov: AKCIA KAŽDÝ DEŇ S KARTOU MULTISPORT

Blog predsedu predstavenstva PPS GROUP DETVA JUDr. Daniela Futeja The post Benefity pre zamestnancov: AKCIA KAŽDÝ DEŇ S KARTOU MULTISPORT first appeared on PPS GROUP Detva.

prejsť na článok

Zostante v teple, buďte ekologickí.

EKOLOGICKÝ SYSTÉM VYKUROVANIA SAMSUNG Prečo si vybrať systém ekologického vykurovania Samsung EHS? Samsung EHS je prvotriedny ekologický systém vykurovania a chladenia. Systém EHS využíva obnoviteľnú energiu pre podlahové vykurovanie a ohrev vody a z

prejsť na článok

Changes in REX system

COMMISSION IMPLEMENTING DECISION (EU) 2016/2093 of 29 November 2016 on the exemption, as regards the date of application of the registered exporters for export in the overseas countries and territories applied a derogation from the registered exporters sy

prejsť na článok

Zabezpečovací systém

The post Zabezpečovací systém appeared first on Elver.sk.

prejsť na článok