Montáž šikmej schodiskovej plošiny SP-Omega

Pozrite si naše zaujímavé riešenie šikmej schodiskovej plošiny SP-Omega na Myjave v dedine Vrbovce. Navrhnúť vhodné riešenie na prístup do rodinného domu s trojramenným schodiskom v tvare ,,S“, ako je vidieť na fotografii pôvodného stavu, nebolo úplne štandardné. Schodolez by síce schodisko zdolal, ale obsluha by to mala v tom prípade náročné. Rovnako inštalácia zvislej plošiny by tu nebola realizovateľná. Náš obchodný zástupca pri hľadaní najlepšieho východiska dostal nápad dorobiť tam ešte jedno oceľové schodisko. Zákazníkovi sa nápad pozdával a ochotne oceľové schodisko zabezpečil. Keď bolo schodisko vyrobené a namontované, zamerali sme ho a nechali sme na mieru vyrobiť plošinu. Potom už stačilo pripravenú plošinu iba u klienta namontovať a dom bol už prístupný pre všetkých jeho obyvateľov. Ďalší príbeh z mnohých, ktoré denne riešime a ktorý sa len tak nevymyslí, lebo ho napísal sám život. Váš ARES – prekonajme spolu bariéry Ako je vidieť na prvej fotografie pred montážou, schodisko bolo trojramenné v tvare ,,S“ Na plošine sa pracovalo ostošesť. Pohľad z hora na montáž šikmej schodiskovej plošiny SP-Omega. Namontovaná šikmá schodisková plošina SP-Omega. Namontovaná šikmá schodisková plošina SP-Omega. The post Montáž šikmej schodiskovej plošiny SP-Omega appeared first on Ares, spol. s r. o. - Prekonajme spolu bariéry.

prejsť na článok

Kúpili sme vysokozdvižnú plošinu

Nová služba: Prenájom plošiny Pre všetkých, ktorí s nami spolupracujú alebo budú spolupracovať oznamujeme, že v týchto dňoch sme pre vás spustili novú službu – prenájom plošiny. Vysokozdvižná plošina UpRight TL38

prejsť na článok

Montáž sanity a bojlera

Práce zahŕňali montáž bojlera, umývadla, vane, toalety a iných doplnkov. The post Montáž sanity a bojlera appeared first on Kúrenie Voda a Plyn.

prejsť na článok

Montáž kotla RD Pezinok

RD Pezinok Rozsah dodávky: Demontáž starého kotla Montáž nového kotla VIESSMANN Vitodens 100-W 25kW Vložkovanie pôvodného komína Napojenie na pôvodný zásobník TUV Príspevok Montáž kotla RD Pezinok zobrazený najskôr ABSOL, s.r.o..

prejsť na článok

Montáž ležatých rozvodov kanalizácie

Montáž rozvodov kanalizácie dvoch rodinných domov. The post Montáž ležatých rozvodov kanalizácie appeared first on Kúrenie Voda a Plyn.

prejsť na článok

Montáž klimatizácie - na čo sa treba pripraviť

Vybrali ste si klimatizačnú jednotku, ale neviete, čo všetko obnáša montáž? Vysvetlíme vám postup, pridáme pár užitočných tipov, a niekoľko nebezpečenstiev, na ktoré si dajte pozor!

prejsť na článok