Modulárne IP video intercomy

Druhá generácia populárnych IP video intercomou s modulárnymi prvkami pre každé riešenie projektu. Hikvision Digital Technology Co., Ltd. predstavenie spoločnosti Spoločnosť HIKVISION, popredný svetový dodávateľ inovatívnych monitorovacích produktov a riešení, vydal svoju druhú generáciu IP video interkomu. Tento systém poskytuje užívateľom bezpečie a pokoj vďaka kvalite obrazu s vysokým rozlíšením, jednoduchému ovládaniu a flexibilnej kombinácii. Tento interkom je určený pre komunikáciu s návštevníkom pri dverách cez videotelefón a zabezpečenie vstupu a je zvlášť vhodný pre bytové jednotky a malé a stredné podniky. Skladá sa z modulárnej vonkajšej stanice a niekoľkých voliteľných vnútorných staníc, ktoré môžete vo svojej domácnosti ľahko pripojiť. Stanica Indoor získala v roku 2017 ocenenie za dizajn Red Dot. Modulárna vonkajšia stanica sa vyznačuje umeleckým priemyselným dizajnom a rôznymi voliteľnými funkčnými modulmi, vrátane menovky, klávesnice a modulu čítačky kariet, a ďalej indikačného modulu, prázdneho modulu a ďalších. Užívatelia si môžu vybrať funkcie podľa svojich potrieb. Objektív kamery s rybím okom na modulárnej vonkajšie stanici poskytuje širokouhlý 180 stupňový obraz s rozlíšením 2 MP. Široký dynamický rozsah (WDR) a nočné videnie poskytuje vynikajúcu kvalitu obrazu s ostrými detailmi. Druhá generácia IP videotelefónov navyše podporuje štandardné zdroje napájania POE. Inštalácia je jednoduchá a rozhranie je veľmi užívateľsky príjemné. Vďaka širokej kompatibilite sa ľahko integruje s bezpečnostnými systémami Hikvision. Užívatelia môžu ľahko ovládať prístup k budovám, monitorovať vonkajšie podmienky a chrániť aktíva v aplikácii HIK-Connect App. Ocenenie Red Dot Design Awards Red Dot je ocenenie značiace, že produkt patrí k najlepším v oblasti dizajnu a obchodu. Medzinárodná súťaž dizajnu, Red Dot Design Award, je zameraná na všetkých, ktorí sa chcú pomocou dizajnu odlíšiť vo svete obchodu. Rozlíšenie je založené na princípe výberu a prezentácie. Kvalitu dizajnu hodnotia kompetentní odbornej poroty v oblasti dizajnu výrobku, dizajnu komunikácie a dizajnových koncepcií. The post Modulárne IP video intercomy appeared first on All Security group - Elektronická ochrana majetku.

prejsť na článok

Modulárne odsávané taktické strelnice MoST

Firma KLIMAWENT S.A. uviedla na trh nové modulárne strelnice MoST, Čítať viac The post Modulárne odsávané taktické strelnice MoST appeared first on Filtroventilácia.

prejsť na článok

EVENT VIDEO: 24h Cycling Race

Už po tretíkrát sme sa zúčastnili výnimočného podujatia, ktoré sprevádzame od jeho vzniku. Počas 24 hodinového maratónu sme natočili okúzľujúce eventové video zachytávajúce atmosféru podujatia, kde si účastníci cyklistického maratónu mnohokrát siahli až n

prejsť na článok

#4 AKO NA KONFLIKTY_cena a hodnota mediácie

/*! elementor - v3.13.3 - 28-05-2023 */ .elementor-widget-video .elementor-widget-container{overflow:hidden;transform:translateZ(0)}.elementor-widget-video .elementor-wrapper{aspect-ratio:var(--video-aspect-ratio)}.elementor-widget-video .elementor-wrappe

prejsť na článok

Prve video

prve video prve video  The post Prve video appeared first on Bfza.sk.

prejsť na článok

Videli ste už video o fotobúdke Funnybox?

Aby ste si vedeli lepšie predstaviť ako taká fotobúdka funguje, pripravili sme video, kde môžete vidieť fotobúdku priamo na podujatí, v tomto prípade oslava. Príspevok Videli ste už video o fotobúdke Funnybox? zobrazený najskôr FunnyBox.

prejsť na článok