MODRA VIDEOVIZITKA

Pozývame vás do Modry, hlavného mesta vína a keramiky. Historické pamiatky Pamiatková zóna v centre mesta je ukážkou prerodu vinohradníckeho mestečka na slobodné kráľovské mesto. Klenbové pivnice meštian­skych vinohradníckych domov obdivujú návštevníci vinárskych podujatí aj dnes. Väčšina pamiatok pochádza zo 17. storočia. Pekná vyhliadka na Modru a okolie je z mestskej veže, ktorá je súčasťou [] Príspevok MODRA VIDEOVIZITKA zobrazený najskôr Slovenská ľudová majolika.

prejsť na článok

Kontaktujte nás v pracovné dni od 9:00 do 15:30

Obhliadky a cenové ponuky: (Najskorší termín realizácie 03-2024) 0918 / 695 691 Servis, montáž, techhnická podpora: 0911 / 330 393 Lúčna 12, 90001 Modra, Slovenská republika IČO: 45631875 DIČ: 2023064835 IČ DPH: SK20230

prejsť na článok

Dámske športové legíny Nike Pro námornícka modrá farba

Tmavomodré dámske športové legíny Nike Pro sú navrhnuté s ohľadom na potreby moderných žien, ktoré vedú aktívny životný štýl. Priliehavý strih týchto legín zvýrazní vaše krivky a dodá vám elegantný a uhladený vzhľad. Potlač loga Nike na boku dodáva týmto

prejsť na článok

Modrá tabletka

Dedko hovorí vnúčikovi: - Dám ti 5 €, keď ukradneš otcovi tú modrú tabletku, čo má na nočnom stolíku. Tak sa aj stalo a na druhý deň dáva dedko vnúčikovi 20 €. Vnúčik mu hovorí: - Dedko, to ale nie je 5 €. Dedko na to: - 5 € máš odo mňa a 15 od babky.

prejsť na článok

LIQUI MOLY Kalendár 2014 - Strojový olej a sexi dievčatá

Červená, modrá, biela - to sú dominantné farby v kalendári LIQUI MOLY. Táto farebná kombinácia je  na pohľad OK, ale nejako sa tým nezaoberáme jednoduchšie je sústrediť sa pri prezeraní fotiek, na ostré - horúce holky samozrejme.

prejsť na článok

Ako sa tvorí slávnosť z hliny

Slávnosť hliny – Keramická Modra a jej desať ročníkov hodnotia dobrovoľníci, organizátori, partneri a návštevníci podujatia. Príspevok Ako sa tvorí slávnosť z hliny zobrazený najskôr Slovenská ľudová majolika.

prejsť na článok