Moderná domácnosť s klimatizáciou

Tešíte sa na leto, no zároveň sa obávate extrémne teplých dní, ktoré posledné roky potrápili aj Slovensko? Zabezpečte pre Váš domov optimálnu teplotu vďaka klimatizácii. Nie je nič jednoduchšie, ako nastaviť si teplotu ovzdušia, ktorá Vám vyhovuje, a tak si môžete užívať leto plnými dúškami. Už Vás nebudú otravovať prebdené, príliš teplé noci, počas ktorých nepomáha ani otvorenie okien dokorán. Oddýchnete si v príjemne chladnom prostredí, aké je pre spánok najzdravšie. O montáž klimatizácie sa Vám s profesionálnym prístupom postará MasterKlima. Ide o spoločnosť s dlhoročnými skúsenosťami s montážou klimatizačných jednotiek podľa rakúskych štandardov. Pred samotným zapájaním klimatizácie môžete požiadať o bezplatnú obhliadku v mieste, kde si ju prajete umiestniť. Pracovníci z firmy MasterKlima Vám ochotne poradia, ako by bolo najvhodnejšie vyriešiť Vašu situáciu a skonzultujú s Vami výber vhodnej klimatizácie. Následne si môžete dohodnúť termín samotnej montáže. Na záver prebehne vyskúšanie novozapojenej klimatizácie, a potom si už môžete užívať výhody moderného bývania každý jeden deň. Montážou sa služby od MasterKlima zďaleka nekončia. V prípade zakúpenia klimatizácie značky Daikin, Midea, Samsung alebo Toshiba Vám pracovníci MasterKlima budú vedieť zrealizovať servisné služby. Pomôžu Vám v prípade nevyhnutnej opravy, ale zabezpečia aj čistenie klimatizácie. Čistenie je vykonávané na tej najlepšej úrovni. Po ňom Vaša klimatizácia zostane perfektne hygienická, pretože bude odstránených 100% plesní a baktérií. Pravidelným čistením klimatizácie výrazne predĺžite jej životnosť a zároveň sa budete pohybovať v hygienickom prostredí. Objednajte si bezplatnú obhliadku, klimatizácia montáž masterklima.sk, servis, alebo vyčistenie klimatizácie na telefónnom čísle +421 949 057 616 alebo elektronicky emailom na adrese [email protected]. Článek Moderná domácnosť s klimatizáciou se nejdříve objevil na Deson.

  • Web: Deson
  • Aktualizované: 29.5.2023
prejsť na článok

Moderná kuchyňa výpredaj z výstavky

Moderná kuchyňa z výstavky Moderná lakovaná kuchyňa z výstavky kuchynského štúdia v Banskej Bystrici. Elegantná kuchyňa s luxusným vzhľadom.

prejsť na článok

Moderná kuchyňa vysoký lesk

Kuchyňa z výstavky Moderná kuchyňa s vysokým leskom v akrylátovom prevedení.

prejsť na článok

AR výstava Košická moderna

Východoslovenská galéria v Košiciach propaguje umelecké diela aj pomocou vytvorenej aplikácie AR markerov. Takto vznikla aj Virtuálna výstava AR Košická moderna, na ktorú sme prispeli z Podporného fondu TVORBA. Viac si tom môžete prečítať tu: https://vsg.

prejsť na článok

Vykurujte klimatizáciou a usporte až 75 % energie.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.window.option_df_6633 = {"outline":[],"forceFit":"true","autoEnableOutline":"false","autoEnableThumbnail":"

prejsť na článok

Výpredaj kuchynskej linky

Výpredaj kuchýň z výstavky Raz za čas, pri zmene výstavky kuchynského štúdia sa naskytne možnosť veľmi dobrej kúpy pre zákazníka. V prípade, že tvar, f

prejsť na článok