Mini kreatívne centrum

V Podajku čelíme novej výzve ! Mini kreatívne centrum Radi by sme uvítali všetkých: kreatívne chtivých, ktorí sa chcú realizovať a hľadajú priestor, či nemajú materiálno technické vybavenie na plnenie svojich kreatívnych zručností ľudí, ktorí radi cvičia a hýbu sa a hľadajú priestor všetkých, ktorí sa chcú akokoľvek realizovať svoj projekt, ale bránia mu podmienky hľadajú miesto pre priestor Pomôžeme vám a vy pomôžete nám Radi by sme do kreatívnych zručností zapájali aj ľudí bez domova, či maminky v núdzi, ktorí často trpia nedostatočnou psychohygienou, ktorú chceme znova oživiť kreatívnymi workshopmi či stretnutiami pri káve či dobrom čaji. Čo ponúkame? materiálno technické vybavenie krásne priestranné priestory možnosť sa realizovať aj v súkromnej sfére / samovoľne si vytvárať kurzy, či riešiť workshopy/ možnosti pre mamičky s deťmi (o deti sa postarajú dobrovoľníčky a vy môžete s radosťou tvoriť) občerstvenie, káva finančná podpora udržateľného projektu možnosť dlhodobej spolupráce Tešíme sa na vaše nápady Viac info mailom: [email protected] Hláste sa a predostrite nám vaše nápady a spoločne sa budeme snažiť ich zrealizovať The post Mini kreatívne centrum appeared first on Podaj Ďalej.

prejsť na článok

Orto Centrum

[Pozrite si galériu obrázkov na projektas.sk] ORTO CENTRUM KOLLÁROVA ULICA, MARTIN Popis:Objekt je novostavbou, pozostáva z dvoch nadzemných podlaží a jedného podzemného. V objekte sa nachádza predajňa ortoprotetických pomôcok a ambulancia. Riešili sme:

prejsť na článok

Očné Centrum

[Pozrite si galériu obrázkov na projektas.sk] OČNÉ CENTRUM ZELENÁ ULICA, MARTIN PRIEKOPA Popis:Objekt je novostavbou, pozostáva zo štyroch nadzemných podlaží. V objekte sa nachádza predajňa očnej optiky a ambulancie. Riešili sme: Zdravotechniku Vykuro

prejsť na článok

TRUCK CENTRUM MAN

[Pozrite si galériu obrázkov na projektas.sk] TRUCK CENTRUM MAN ROŽŇAVSKÁ UL, BRATISLAVA Popis:Objekt Truck Centra MAN je novostavbou. Pozostáva z trojpodlažnej administratívnej časti a časti autoservisu. Súčasťou stavby sú rozsiahle parkoviská s odlučo

prejsť na článok

Národné Lezecké Centrum

architekti : Ing. arch. Peter Šoltész, Ing. arch. Kristína Kováčová Príspevok Národné Lezecké Centrum zobrazený najskôr Architekt Žillina.

prejsť na článok