Milujeme jeseň :)

Prerábame môj nedávno dokončený ateliér. Vlastne zväčšujeme. Keď som sa doň pred necelými dvoma rokmi s nadšením sťahovala, myslela som si, koľko priestoru mi ponúka.No rýchlo sa ukázala potreba zmeny. Všetky látky, z ktorých pre vás šijem a tvorím, vopred periem, aby sa výrobok vám už nezrážal. Preto som sa rozhodla v ateliéri umiestniť práčku aj sušičku. No toto riešenie nebolo práve najlepšie, kvôli tomu sme sa rozhodli vybudovať zvlášť práčovňu aj sušiareň, a v tomto období ju pomaly dokončujeme, jupííííí! Máme tri už celkom veľké deti, teda dorábame aj ďalšie obytné priestory. Takže toho máme celkom dosť, keď si pripočítame prácu, školu, úlohy s deťmi (minimálne s najmladšou), práve máme aj narodeninové obdobie, krúžky a turnajeveď to poznáme všetci :D. Celé dni zahrabaná v ateliéri, potom v kuchyni a do noci ešte sedím pri pc. Tešila som sa na víkend, ako budeme definitívne dokončovať práčovňu (a popritom ešte aj komoru, nech je toho viac :D).No nádherné počasie rozhodlo za nás. Potrebujeme predsa aj oddych. Nechali sme ateliér ateliérom, robotu robotou a urobili sme si rodinný výlet. A keďže aj fotenie mojich výrobkov poslednú dobu vďaka prerábkam a dorábkam pokrivkáva, spojili sme to všetko dohromady a rozhodli sa pre vás odfotiť aspoň pár modelov z našej jesenno-zimnej kolekcie. Mala som predstavu, kam pôjdeme fotiť, no už pár kilometrov od nášho domu bolo počasie úplne iné. U nás teplo a krásne slnečno, 15km ďalej hmla a dosť chladno, preto sme plány rýchlo zmenili a odbočili do neďalekého lesoparku. Nakoniec sme mali krásne popoludnie, pretože jeseň celá rodina priam zbožňujeme a konečne bolo počasie, po akom sme už dlhšie túžili :). Akurát naše najmladšie slniečko malo trochu problém vyzliecť teplú bundu a nechať sa fotografovať len tak v šatách. Ale pozrite si fotografie a uvidíte, ako sa nakoniec rozveselila a neprekážal jej ani chlad :). Popísať všetky zážitky toho dňa by bolo ešte nadlho, no deň sme zakončili spoločnou večerou v reštaurácii a bodku za skvelým oddychovým dňom dal výborný koncert, na ktorom sme si veru aj zatancovali :). Príspevok Milujeme jeseň :) je zobrazený ako prvý na Ajka.

  • Web: - Ajka
  • Aktualizované: 9.4.2024
prejsť na článok

Milujeme vôňu kože

Milujeme vôňu kože, tak ako celé generácie našich otcov. Neexistuje žiaden iný materiál, ktorý má toľko výhodných vlastností.

prejsť na článok

Jeseň pre Lenovo znamená novinky v rade YOGA

Spoločnosť Lenovo si na Slovensku pre tohtoročnú jeseň pripravila niekoľko nových produktov, ktoré sa do predaja dostali počas tohto mesiaca. The post Jeseň pre Lenovo znamená novinky v rade YOGA appeared first on MojWindows.sk.

prejsť na článok

Ubytovanie na jeseň, lyžovačku, Silvester 2023

2. 9. 2023 Ubytovanie na jeseň, lyžovačku, Silvester 2023 Kvalitné ubytovanie za super cenu - jeseň, lyžovačka a Silvester na Slovensku pre všetky vekové ka

prejsť na článok

Aktuálne módne trendy Jeseň/Zima 2023

Viete aké sú aktuálne trendy na tohtoročnú Jeseň a Zimu? Prečítajte si nasledujúci článok, v ktorom sa dozviete viac.

prejsť na článok

Jeseň sa blíži – tieto štýlové kúsky ti nesmú chýbať!

Aj tebe sa zdá, že to leto akosi rýchlo uletelo a už tu čochvíľa máme jeseň? Toto tradične mrzuté obdobie roka si môžeš zlepšiť napríklad tak, že si dopraješ pár nových kúskov do šatníka. Ktoré sú to a prečo ich jednoducho musíš mať vo svojej výbave aj ty

prejsť na článok