Michael Kors – všetko, čo by ste mali vedieť o tejto značke!

Dnešný svet je plný inovácií a výnimkou nie sú ani celosvetovo známe módne značky. Neustále sa dostávajú do popredia a ľudia ich zbožňujú. Samozrejme, každý človek preferuje iné značky a záleží aj od výsledných produktov, ktoré daná organizácia ponúka.

prejsť na článok

Michael Kors – módne kúsky, ktoré by vám nemali chýbať

My ľudia radi ukazujeme navonok to, ako sa cítime a akú náladu prežívame a jedným z mnohých spôsobov je podať túto informáciu prostredníctvom oblečenia.

prejsť na článok

Jar 2022 - zažite výnimočnosť

Vonku máme ešte stále zimu, no my v Luxbrand.sk sa už zamýšľame nad tým, čo by ste nemali prehliednúť, ak chcete byť trendy oblečená počas blížiacej sa jari a zažiariť v značkách ako Michael Kors, alebo Guess.

prejsť na článok

Čo si obliecť na prelome zimy a jari?

V tomto období je skvelý čas na obnovenie vášho šatníka. Prémiové značky ako Michael Kors, Guess, Calvin Klein či Mazumis, ktoré nájdete na našom e-shope sú zárukou kvality a spokojnosti, ktorú od nového oblečenia očakávate. 

prejsť na článok

Čo si obliekať na jar

Jar už klope na dvere a s ňou sa prebúdza aj naša chuť obliekať sa štýlovo. Sú značky ako Guess, Michael Kors či Calvin Klein stále v kurze? Oplatí sa nakupovať kvalitné značkové veci v dnešnej dobe? Poďme si na tieto otázky odpovedať v tomto článku.

prejsť na článok

Módne trendy na začiatku roku 2022

Dnes si povieme niečo o súčastných módnych trendoch, o značkách, ktoré sú ikonami vo svete módy, ako napríklad Tommy Hilfiger, Calvin Klein či Guess, ale aj o tom, čo zväčša rozhoduje, napríklad pri kúpe novej kabelky Michael Kors, či mikiny Tommy Jeans. 

prejsť na článok