Metodické usmernenie RO pre IROP č. 17 pre žiadateľov k implementácii FAST CARE, V1.1

Na webstránke RO pre IROP bol zverejnený aktualizovaný dokument Metodické usmernenie RO pre IROP č. 17 pre žiadateľov k implementácii FAST CARE, verzia 1.1.

prejsť na článok

Výzva IROP-PO9-SC91-2023-108

Na webstránke RO IROP bola zverejnená Aktualizácia č. 1 výzvy na predkladanie žiadostí o nenávratný finančný príspevok na podporu operácií zameraných na riešenie migračných výziev v dôsledku vojenskej agresie voči Ukrajine Kód výzvy: IROP-PO9-SC91-2023-10

prejsť na článok

Príručka pre prijímateľa IROP V8.0

Na webstránke RO pre IROP bol zverejnený dokument Príručka pre prijímateľa IROP, verzia 8.0.

prejsť na článok

Oznámenie o zmene strategického dokumentu IROP 2014 – 2020, V13.0

Na webstránke RO pre IROP bolo zverejnené Oznámenie o zmene strategického dokumentu „Integrovaný regionálny operačný program 2014 – 2020, verzia 13.0“.

prejsť na článok

Ontex introduces two innovations in feminine care

At Ontex we believe that everyone should have access to personal care products that not only instil confidence but also offer great value. Two feminine care innovations and two recently announced baby care innovations demonstrate how Ontex focus on its co

prejsť na článok

Metodické kurzy na lezeckej stene

Naučte sa základy metodiky lezenia na umelej stene. Výcvik prebieha pod dohľadom našich kvalifikovaných inštruktorov, ktorí Vás prevedú všetkým čo potrebujete k tomu, aby ste na umelej lezeckej stene vedeli liezť a istiť samostatne a bezpečne.

prejsť na článok