Media Planner and Buyer

Pozícia je vhodná pre skúsenejšieho Media Plannera Buyera, ktorý sa chce posunúť do väčšej medzinárodnej mediálnej agentúry a pracovať pre veľkých zaujímavých klientov.

prejsť na článok

Media Account Manager / Senior Media Planner & Buyer

▪ Pozícia je vhodná pre skúseného Media Plannera Buyera, prípadne pre Account managera s praxou z mediálnej agentúry, ktorý sa chce posunúť do väčšej medzinárodnej mediálnej agentúry.

prejsť na článok

Online Media Planner and Buyer

Pozícia je vhodná pre skúsenejšieho online špecialistu (display planning and buying), ktorý sa chce posunúť do väčšej medzinárodnej mediálnej agentúry.

prejsť na článok

TRAJECTORY PLANNER

TRAJECTORY PLANNER Hexadron team is happy to introduce a tool for easier strategy planning and programming of the FIRST LEGO League robots! TRAJECTORY PLANNER is a free-to-use tool, using which teams can quickl

prejsť na článok

Media Buyer

▪ Pozícia je vhodná pre človeka, ktorý má zmysel pre prácu s číslami (Excel) a už ho nebaví pracovať na účtovníckej, administratívnej alebo inej pozícii a zaujíma sa o reklamné médiá a chce pracovať v jednej z najúspešnejších mediálnych agentúr na svete.

prejsť na článok

Media Buyer - TV Specialist

▪ Pozícia je vhodná pre človeka, ktorý má pracovné skúsenosti s TV reklamou v mediálnej agentúre alebo TV médiu a chce sa posunúť do väčšej medzinárodnej mediálnej agentúry.

prejsť na článok