Masáže v RTVS

Ďalší člen tímu Rehabilica na obrazovkách RTVS The post Masáže v RTVS appeared first on Rehabilica.

prejsť na článok

Program JEDNA KRAJINA dnes naživo v RTVS na Dvojke

Živý prenos programu z folklórneho festivalu Východná 2023 Jedna krajina uvedie dnes, 1. 7. 2023, RTVS na Dvojke od 20:10 []

prejsť na článok

Erotické masáže ako prostriedok k zvýšeniu libida

Neuspokojivý sexuálny partnerský život vedie k frustrácii a často k rozpadu vzťahu. Zvýšiť libido t.j. sexuálnu energiu a apetít vám pomôžu erotické masáže.

prejsť na článok

Ako prebieha thajská masáž

Milí hostia, po príchode k nám, nás prosím informujte o možných kontraindikáciách masáže a či si prajete silnú masáž alebo relaxačnú masáž. Masáže sa snažíme vždy prispôsobiť potrebe, veku a kondícii hosťa. Aj pri masáži je dobré komunikovať s masérom, ab

prejsť na článok

Kontraindikácie thajskej masáže

Milí hostia, pred masážou nás prosím informujte o možných kontraindikáciách a zdravotnom stave ( bolestivých miestach na ktoré treba dať pri masáži pozor, operáciách chrbtice, členkov, bedrových kĺbov, kolien, problémy s platničkami, zamrznutom ramene ap.

prejsť na článok

Strelníky v televízii

Ďaľšie zaujímavé videá o Strelníkoch nájdete na odkazoch nižšie: https://www.rtvs.sk/televizia/archiv/16924/256424#0 https://youtu.be/r5QJXZMhv8YThe post Strelníky v televízii first appeared on Apartmán "U Zemänov na Šajbe".

prejsť na článok