Lukáš Rusák

Auto od Pega Car som kupoval začiatkom mesiaca október, prístup, komunikácia na vysokej úrovni. Keďže išlo o auto zo zahraničia p. Gál nemal problém a pomohol, vybavil všetko čo bolo potrebné. Zatiaľ s autom maximálna spokojnosť. Túto firmu možem len doporučiť. (Translated by Google) I bought the car from Pega Car at the beginning of October, access, communication at a high level. Since it was a car from abroad Mr. Gál had no problem and helped, equipped everything that was needed. So far, maximum satisfaction with the car. I can only recommend this company. The post Lukáš Rusák appeared first on DovezeneAuta.sk.

prejsť na článok

Lukáš KOTELEŠ

Mám škoda superb po majiteľovi Ľubomír Pipta. Som s nou spokojný.Peter Gál bol príjemný a seriózne jednanie. Ďakujem The post Lukáš KOTELEŠ appeared first on DovezeneAuta.sk.

prejsť na článok

Dvaja Prievidžania medzi najlepšími futbalistami ZsFZ

Do jedenástky roka Západoslovenského futbalového zväzu sa dostali a medzi najlepších amatérskych hráčov tak patria ofenzívne ladení obrancovia Lukáš Sluka a Boris Polevka.

prejsť na článok

Zúčastnili sme sa Festivalu právneho štátu.

Festival právneho štátu, ktorý organizujeme Zastúpenie Európskej komisie na Slovensku v spolupráci so Slovenským národným strediskom pre ľudské práva. Podujatie sa konalo 13. novembra 2023 v priestoroch Zastúpenia Európskej komisie na Slovensku v Brati

prejsť na článok

AZORY + LISABON letenky z Viedne za 124€!

Mimosezónny výlet na krásne Azorské ostrovy! Máme tu pre vás tip na kombináciu leteniek, kedy uvidíte Azorský ostrov Sao Miguel a hlavné mesto Portugalska s letenkami už za 124€! Ako teda bude celý výlet vyzerať? 24.1.2024 letíte z Viedne do Lisabonu 27.

prejsť na článok

S Lukášom o čítaní a písaní kníh a o antikvariáte Čierne na bielom

Priateľ literatúry Lukáš Cabala má v antikvariáte Čierne na bielom viac ako 37 000 kníh, čas na čítanie si však nájde, len keď má voľno. Neprekáža mu, ak sa mu prežité, uvedomené a povedané pomieša tak, že to nevie celkom presne oddeliť. Jeho spisovateľsk

prejsť na článok