Letenka Košice Faro len za 74 Eur

Lacné letenky z Košíc do Fara od Ryanair Z Košíc do Portugalska sa teraz dostanete ešte lacnejšie ako z Bratislavy alebo Viedne. Faro je neuveriteľné mesto v portugalskej provincii Algarve.... The post Letenka Košice Faro len za 74 Eur appeared first on Letenkovo.

prejsť na článok

Spiatočná letenka na Korfu za 40 Eur

Letenka na grécke Korfu za 40 Eur Ak obľubujete grécke ostrovy, tento tip je pre práve pre vás. Na Korfu sa dopravíte už za 40 Eur z Bratislavy! Čím je... The post Spiatočná letenka na Korfu za 40 Eur appeared first on Letenkovo.

prejsť na článok

Letenky do Karibiku: Martinik+Paríž už od 359 Eur!

Výlet Praha-Paríž-Martinik (Karibik) Túžite spoznať Karibik? Na marec je dostupná spiatočná letenka do Martiniku len za 359 Eur! Termíny v marci a júni. Spiatočná letenka je na termín 24. marec... The post Letenky do Karibiku: Martinik+Paríž už od 359 Eur

prejsť na článok

Mesto Košice považuje za problémovú aj križovatku,kde prišli o život traja ľudia

Za problémovú považuje mesto Košice križovatku pri Crow aréne či pri Jumbo centre.

prejsť na článok

Mallorca za 34 Eur z Viedne

Spiatočná letenka na Malorku za 34 Eur! Krásne počasie na Malorke si môžete užiť už v máji. Letenky z Viedne za bezkonkurenčnú cenu 34 Eur! Letenky sú dostupné v máji... The post Mallorca za 34 Eur z Viedne appeared first on Letenkovo.

prejsť na článok

Zaži Benátky za peckovú cenu: letenka od 48€!

Ak milujete miesta, ktoré dýchajú romantikou a históriou zároveň, budete milovať aj Benátky. Možno to bude znieť ako klišé, ale Benátky majú svoje čaro v každom ročnom období. Ak sa sem vyberiete napríklad na jar, užijete si príjemné počasie a plávajúce m

prejsť na článok