Láska je vynaliezavá... ❤

Jedna z teórií o zmysle života je, že sme sa narodili, aby sme uľahčovali prechádzať životom iným. Je úžasné, že deti nezištne pomáhajúce svojim blízkym, spolužiakom, neznámym ľuďom, zvieratám, prírode, nepotrebujú žiadnu teóriu o zmysle života. Stačia im ich otvorené srdcia a oči. Mať schopnosť neutlmovať v sebe cit a súcit je to, v čom nám, dospelým, sú deti veľkým príkladom.

prejsť na článok

Svadobné KVETY zmierňujú UTRPENIE pacientom hospicu

Ako to, že svadobné KVETY zmierňujú utrpenie pacientom Hospicu Milosrdných sestier v Trenčíne a prispievajú k dôstojnému prežitiu posledných dní života v prostredí prijatia a láskavej starostlivosti? Áno, takto čaruje vynaliezavá láska ❤

prejsť na článok

Láska a čas sú jediné veci, na ktorých záleží ...

Počas tejto veľmi ťažkej skúšky a ťažkého kríža som sa veľa naučila o priestore a čase a uvedomila som si, že „Láska a čas sú jediné veci, na ktorých záleží. Čas a láska boli jediné veci, ktoré mohli dať dcéry svojej maminke, bol to „Čas pre nich.

prejsť na článok

VIDEO a FOTO galéria - IX. benefičný koncert hospicu - LÁSKA robí z domu DOMOV (rok 2019)

Pozývame Vás nazrieť do povznášajúcej atmosféry benefičného koncertu plného chvály. ĎAKUJEME . . .

prejsť na článok

Nechajme sa objať...

Nechajme sa objať Zmŕtvychvstalým Kristom, aby láska z Jeho rán bola hojivým balzamom v našich ranách.

prejsť na článok

Príhovor riaditeľky: LÁSKA – tá robí z každého domu DOMOV

Na IX. benefičnom koncerte Hospicu Milosrdných sestier v Trenčíne, ktorý sa konal 15. 12. 2019 sa riaditeľka hospicu prihovorila prítomným hosťom.

prejsť na článok