Kuchyňa na mieru a Electrolux zdarma AKCIA!

Využite akciu, ktorá sa len tak nevidí – ku krásnej kuchyni, ktorú Vám na mieru navrhneme, dodáme a zmontujeme… Vám navyše zdarma pridáme kvalitnú umývačku Electrolux v hodnote 629€! Podmienkou je cena kuchyne nad 1920€ s DPH a objednávku kuchyne urobíte v období do 15. júna 2021. U nás máte najširší výber nielen samotnej kuchyne ale aj obkladov, dlažby, podláh, vodovodných batérií, dresov a taktiež dvier – všetko krásne zladíme najprv v 3D programe, z ktorého budete hneď vidieť ako bude kuchyňa vyzerať. Moderná, či vidiecka kuchyňa? Z hľadiska dizajnu môžeme kuchyne rozdeliť na moderné a tie z nádychom minulosti, či vidieka. Kuchyňa je centrom domácnosti a často priamo nadväzuje na ďalšie priestory akými sú jedálenská časť, či obývačka ale aj väčšia predizba. Vždy je vhodné tieto ďalšie priestory prepojiť nejakým prvkom, či už podlahou alebo policami, či skrinkou. Práve tu je výhoda kuchyne na mieru, pretože popri kuchyni Vám vieme vyrobiť aj tieto časti presne podľa Vašich požiadaviek a predstáv. Z hľadiska materiálov a povrchovej úpravy používame len najvyššiu kvalitu, ktorá je zárukou dlhej trvácnosti a spokojnosti. Okrem iného používame špeciálny lak Evermatt s 30% obsahom nano častíc striebra, ktorý aj pri matnej úprave zabezpečí odolnosť voči odtlačkom prstov, či poškriabaniu nechtami. Viac informácií sa dozviete na našej podstránke o kuchyniach. Nielen kvalita ale aj pôvod je v dnešných časoch dôležitý – naše kuchyne Dalno sú vyrobené na Slovensku, čo je záruka kvality ale aj podpory nášho trhu. Akú farbu kuchyne zvoliť? Každý rok sa v dizajnérskych kruhov oznamuje farba roka, prípadne ich kombinácia. Na rok 2021 je to žiarivo žltá PANTONE 13-0647 a tmavo šedá PANTONE 17-5104 Ultimate Gray. Obe tieto farby môžu byť použité zvlášť ale aj spolu, prípadne v kombinácii s drevom, či bielou. Výsledkom môže byť veľmi živý interiér, kde sa budete cítiť veľmi dobre a optimisticky. Ak ste veľmi veselá osôbka, môže žltá byť hlavnou farbou a ostatné doplnkové. Ak však chcete trochu decentnejší vzhľad, tak práve žltá bude doplnková, hlavnou farbou bude biela a drevené plochy + prípadne môžete zakomponovať aj šedú v podobe úchytov zásuviek, či vodovodnej batérie / dresu. V našom 3D programe sa s tým môžeme pri návrhu kuchyne krásne pohrať a z katalógov svetových výrobcov vybrať najvhodnejšie batérie, obklad či podlahu. Získajte ku kuchyni Electrolux zdarma! Napíšte nám email, kontaktujte nás cez Facebook či zavolajte – radi Vám poradíme a navrhneme kuchyňu na mieru – do 15. júna navyše môžete zdarma získať kvalitnú umývačku Electrolux v hodnote 629€! Neváhajte volajte hneď teraz! Koniec akcie za Deň (- y) : H(s) : Minúta(y) : Druhý(s) Podmienkou je cena kuchyne nad 1920€ s DPH a objednávku kuchyne urobíte v období do 15. júna 2021. The post Kuchyňa na mieru a Electrolux zdarma AKCIA! appeared first on Eden Malacky.

prejsť na článok

Naša veľká vianočná akcia

Možno ste si všimli, že po Košiciach pribudli naše nové bilboardy. Pripravili sme pre Vás skvelú ponuku: Pri kúpe zváračky inštruktážny kurz vo zváračskej škole zdarma Tak poďte zvárať !!!!!

prejsť na článok

AKCIA na školský set ANDY od Interiéry Riljak, s.r.o.

AKCIA Dvojmiestna lavica ANDY s reguláciou výšky + AKCIA Stoličky ALA s reguláciou výšky

prejsť na článok

Akcia -20% na dlažby a obklady z katalógu

Na mesiac september sme pre Vás pripravili akciu -20% DPH na vybranú dlažbu a obklady, ktoré nájte v našom novom katalógu obkladov a dlažieb. Zľava platí len na produkty v katalógu a akcia končí 30. septembra 2020.

prejsť na článok

AKCIA na školské sety od Interiéry Riljak, s.r.o.

Super akcia na školské sety (stoličky, stoly a katedra) pre školy.

prejsť na článok

Akcia na podlahy Quick Step

Na mesiac október sme pre Vás pripravili akciu na vodeodolné plávajúce laminátové a vinylové podlahy Quick Step. V našej predajni nájdete kompletnú ponuku podláh a príslušenstva tejto svetovej značky.  Prečítajte si o podlahách Quick Step a vyberte si tú

prejsť na článok