Ktoré banky ponúkajú najnižšie sadzby na hypotékach?

Historicky nízke sadzby na hypotékach vyostrili súboj bánk v získavaní nových klientov. Každá banka si chce aj cez hypotéky odkrojiť z trhu čo najväčší podiel. Ktoré z nich ponúkajú najnižšie sadzby na hypotékach? Kde môžete najviac ušetriť?

prejsť na článok

Ktoré banky za vás zaplatia poplatok za predčasné splatenie hypotéky?

Banky naďalej pokračujú v boji o hypotekárnych klientov. Aj vďaka tomu máme na Slovensku historicky najnižšie úrokové sadzby na hypotékach. Niektoré banky pri refinancovaní hypotéky ešte stále preplácajú poplatok za predčasné splatenie pôvodnej hypotéky.

prejsť na článok

Hypotéka od VUB prichádza s úrokom 1,39%

Sadzby na hypotékach sú historicky nízke. Pomohla tomu zmena zákona a konkurenčný boj. V minulom roku práve VUB banka vyprovokovala s akčným úrokom 1,49% takmer všetky banky k zníženiu sadzieb. Teraz VUB prichádza s úrokom 1,39% p.a. Čo to spraví s trhom?

prejsť na článok

Úroky na hypotékach v marci mieria opäť dole

Jar nám opäť prináša nižšie úroky na hypotékach. Niektoré banky už začali znižovať úrokové sadzby. S najradikálnejším znížením úrokov prichádza VÚB banka. Tatra banka si z nás naopak opäť vystrelila a prišla s „najnižším úrokom v histórii“, ktorý je vyšší

prejsť na článok

Čo sa stane, ak úrok na vašej hypotéke stúpne na 3% p.a.?

Úrokové sadzby na hypotékach sú na Slovensku najnižšie v histórii. Momentálne väčšina ľudí vie dostať hypotéku s úrokom od 1 až 1,5% p.a. Čo sa ale stane, ak úrok na vašej hypotéke narastie na 3% p.a.? O koľko narastie mesačná splátka?

prejsť na článok

Hypotéky – porovnanie podmienok a prehľad aktuálnych úrokov

Úroky na hypotékach sú na historických minimách. Banky poskytujú nízke úroky ešte stále aj pri 5 ročných fixáciách. Keď chcete vedieť konkrétne sadzby v jednotlivých bankách, tak čítajte ďalej.

prejsť na článok