Krátko o bojových lykožrútoch.

Prečo súd s Babišom organizuje UEFA? Kto robí najlepšiu kontaktnú politickú kampaň? Komu napísať, ak vašu planétu trafí asteroid? Kedy vyjde GTA 7 - Domová Schôdza Rača? Počúvajte nás, lebo je to strašne smiešne.

prejsť na článok

Rusko výrazne navýšilo počet bojových lodí v Čiernom mori, tvrdí Ukrajina

Rusko dnes výrazne navýšilo počet bojových lodí, ktoré pôsobia v Čiernom mori. Uviedla to ukrajinská armáda. Podľa nej sa dá očakávať, že Moskva plavidlá použije na útoky raketami či bezpilotnými prostriedkami na ukrajinské územie. Ruské námorníctvo na to

prejsť na článok

Dopravná nehoda v Senci si vyžiadala jednu obeť

K dopravnej nehode došlo v stredu krátko pred 14.00 h. Na Pezinskej ulici do seba narazili tri motorové vozidlá.

prejsť na článok

Bývalý šampión UFC Chris Weidman si rezervoval návrat na UFC 292

Nakoniec Chris Weidman uskutoční svoj dlho očakávaný návrat do UFC. Bývalý šampión strednej váhy UFC bol objednaný, aby sa utkal s veteránom Bradom Tavaresom na UFC 292 19. augusta v TD Garden v Bostone. Správu potvrdil mma Junkie prostredníctvom zdrojov

prejsť na článok

POLICAJTI ODBORU ŽELEZNIČNEJ POLÍCIE VYŠETRUJÚ OKOLNOSTI VĆERAJŠEJ TRAGICKEJ ZRÁŽKY ŽENY S VLAKOM

Včera v čase krátko po 19.30 h došlo medzi železničnou stanicou Pezinok a železničnou stanicou Šenkvice k zrážke vlaku a osoby ženského pohlavia.

prejsť na článok

Pásmo výdatných zrážok postupuje západom. Za 24 hodín spadlo takmer 70 mm

Studený front aj krátko pred polnocou ovplyvňuje počasie na našom území, pričom prináša nad západné Slovensko búrky. Tie sú sprevádzané najmä zosilnením dažďa. Úhrny zrážok na západe sú už výrazné.

prejsť na článok