Krásne prežitie vianočných sviatkov vám prajú darčekové balenia Eucerin

Naháňanie darčekov je v plnom prúde a každý z nás hľadá niečo, čím by potešil svojich najbližších. Na túžby nežnejšieho pohlavia sme mysleli aj v Lekárni IZIS a preto sme pre vás naskladnili vianočné balíčky, ktoré vznikali pod taktovkou značky Eucerin. Viac ako 100 rokov inovatívnej medicínskej starostlivosti o pleť História značky Eucerin siaha až do roku 1882. Začala sa písať v lekárni Paula C. Beiersdorfa v Hamburgu. Za ten čas si značka prešla obrovský kus cesty, počas ktorého sa stala lídrom na trhu v oblasti medicínskej kozmetiky. Hravo si poradí so starostlivosťou o problematickú pleť, s následkami starnutia, vráskami či pigmentovými škvrnami. Jej výrobky vznikajú na základe medicínskych výskumov, vďaka ktorým Eucerin odporúčajú dermatológovia po celom svete. Značka kladie dôraz na obnovu a správne fungovanie pokožky. Jej cieľom je, aby bola vaša pokožka zdravá a krásna. Darčeky, ktoré potešia vašu pleť V Lekárni IZIS si môžete vybrať z niekoľkých darčekových balíčkov, ktoré sa postarajú o pleť vám blízkej dámy. Každý z balíčkov obsahuje denný a nočný krém, ktoré sú balené v dizajnovej kazete. The post Krásne prežitie vianočných sviatkov vám prajú darčekové balenia Eucerin appeared first on Lekáreň IZIS.

prejsť na článok

Eucerin -6€

The post Eucerin -6€ appeared first on Lekáreň pri radnici.

prejsť na článok

Eucerin telové mlieko zadarmo

The post Eucerin telové mlieko zadarmo appeared first on Lekáreň pri radnici.

prejsť na článok

Darčekové poukážky

Darčekové poukážky na fyzioterapiu darujte zdravie a pohodu svojim blízkym. Zmiernite bolesti, zlepšite pohyblivosť a obnovte funkciu tela s touto výnimočnou skúsenosťou. Darujte rodine a priateľom zážitok, vianočné darčekové poukážky v hodnote 50 €, 80

prejsť na článok

Darčekové poukážky

Príspevok Darčekové poukážky zobrazený najskôr Nitrazdroj a.s..

prejsť na článok

Platnosť darčekových poukazov

14.4. 2021 aktualizácia Všetkým darčekovým poukazom, ktoré sú platné alebo im končila platnosť v roku 2021 sa platnosť predlžuje do 30.11.2021 5.3. 2021 Všetky darčekové poukazy, ktoré sú platné alebo im končila platnosť v roku 2021, sú naďalej platné.

prejsť na článok