Krajina zázrakov

Viete o tom, že krajina zázrakov existuje? Prečítajte si poviedku o návšteve podivného hradu. Príspevok Krajina zázrakov je zobrazený ako prvý na DVE SLOVÁ.

prejsť na článok

Magazín Woman jar 2018: Fenomenálna Moringa

Prezývajú ju „strom zázrakov“ či „zelený diamant“. Moringa sa vďaka svojmu bohatému výživovému profilu s prehľadom zaraďuje medzi superpotraviny.

prejsť na článok

Program JEDNA KRAJINA dnes naživo v RTVS na Dvojke

Živý prenos programu z folklórneho festivalu Východná 2023 Jedna krajina uvedie dnes, 1. 7. 2023, RTVS na Dvojke od 20:10 []

prejsť na článok

Slovenka zdravie rodiny máj/jún 2019: Strom zázrakov

Podľa štúdií obsahuje najviac živín zo všetkých rastlín na zemi. Moringa, večne zelený strom, je plná vitamínov, minerálov a ďalších zdraviu prospešných látok, ktoré majú blahodarné účinky na organizmus zvonka aj zvnútra.

prejsť na článok

THAJSKO - KRAJINA SEXU ZASĽÚBENÁ

Thajsko je jedna z krajín, čo sa sexuálnej turistiky týka, o ktorých sa hovorí v superlatívoch. Je snom pre tých, ktorí si chcú užiť kvalitný ázijský sex.

prejsť na článok

Arktída severný pól

Život na Zemi sa vyvinul do mnohých neobyčajných foriem. Zvieratá, ktoré si dnes ukážeme, sa museli prispôsobiť drsnej klíme Arktída, krajina známa svojou neľútostnou zimou. Pižmoň severský Pižmoň je bylinožravec, ktorý sa môže pochváliť tým, že prežil do

prejsť na článok