Konzervatívny summit 2023

25. september 2023 Historická budova NR SR na Župnom nám. 12 v Bratislave Venoval sa súčasným naliehavým témam pred nadchádzajúcimi slovenskými a európskymi parlamentnými voľbami, ako aj slovenskými prezidentskými voľbami z konzervatívnej perspektívy. O podujatí: Konzervatívny summit je stretnutie kresťanských a konzervatívnych lídrov a osobností z oblasti politiky, kultúry, cirkví, občianskej spoločnosti, médií, akademickej obce a podnikateľskej sférymá nadstranícky charakter a je jedinečnou príležitosťou na budovanie dobrých vzťahov a praktickej spolupráce v konzervatívnom spektre na národnej, európskej i medzinárodnej úrovniambíciou Konzervatívneho summitu je byť rešpektovanou medzinárodnou ideovou konferenciou kresťanského konzervativizmu Hlavné ciele: Inšpirovať a formovať konzervatívnu scénu v politike i verejnom živote myšlienkami výnimočných rečníkov, vzájomne zdieľať osvedčené postupy a riešenia súčasných problémovZjednocovať sa v zásadných otázkach prostredníctvom summitu s významnými konzervatívnymi osobnosťami a posilniť národnú a medzinárodnú spoluprácu pri uplatňovaní kresťanských hodnôt a konzervatívnych princípov vo verejnom živote, a tiež chrániť spoločnosť pred úpadkom a zhubnými ideológiamiPovzbudiť k odvahe presadzovať idey a riešenia, ktoré sú v súlade s integrálnym kresťanským pohľadom na človeka a spoločnosť, sociálnym učením Cirkvi, ochranou a podporou ľudskej dôstojnosti, života, manželstva medzi mužom a ženou, prirodzenej rodiny, základných občianskych a náboženských slobôd a zdravého rozumu pri zodpovednom spravovaní zverených dobier Štandard Rod Dreher na Konzervatívnom summite v Bratislave: Ľavicová ideológia zašla priďaleko a blíži sa k vám (standard.sk)

prejsť na článok

Otváracie hodiny počas vianočných sviatkov v roku 2022

Otváracie hodiny počas vianočných sviatkov v roku 2022 Platné pre konkrétne dni od 24.12.2022 Ostatné dni máme pre Vás o

prejsť na článok

Zmeny pre r. 2023

Vážení kolegovia rybári a rybárky. Dovoľte nám predstaviť Vám pár dôležitých informácií a zmien ktoré budú platiť od r. 2023. Prosím kliknite na tento odkaz https://mosrzlh.sk/wp-content/uploads/2023/12/zmeny-pre-r.-2023.pdf výbor MO SRZ LH T

prejsť na článok

Lyžiarsky výcvik 2023

Aj tento rok sa v dňoch od 9.1.2023 13.1.2023 zúčastnime lyžiarskeho výcviku. Veľmi sa tešíme The post Lyžiarsky výcvik 2023 appeared first on MŠ Štúrova.

prejsť na článok

Dnes už nemá cenu pomáhat USA zachovat si celistvost

Obr zok od John Hain z Pixabay Rozhovor tajemn ka rusk bezpečnostn rady Nikolaje Patru eva pro list Rossijskaja gazeta. Před sv m odjezdem na konferenci tajemn ků bezpečnostn ch rad člensk ch st tů anghajsk organizace pro bezpečnostn spolupr ci ( OS)

prejsť na článok