Komunikácia

Pre úspešný krok k hlbšiemu poznaniu je potrebná komunikácia v odbornej komunite. O čo je špecializácia užšia, o to musí byť komunikácia svetovo extenzívnejšia. Časopisecké publikácie sú najvhodnejšou formou na „otestovanie“ akceptovateľnosti vlastných pozorovaní a vlastných názorov. Publikovanie v prestížnych časopisoch je problematické, ak ide o neukončené a pritom perspektívne, a aj originálne výsledky a názory. V snahe získať prioritu sa obyčajne naráža na veľa problémov. Kongresy sú inou vhodnou formou. Sú však finančne a časovo náročné, najmä ak ide o opakovanú a niekoľkonásobnú každoročnú účasť na medzinárodných a svetových podujatiach. Knižné publikovanie vlastných výsledkov a vlastných názorov v anglickom alebo slovenskom jazyku je platformou, ktorá zabezpečuje autorovi prioritu. S pridelením ISBN možno publikáciu rozosielať po celom svete neobmedzene. Jej existencia je nespochybniteľná. Podstatné je aj to, že je to forma komunikácie na aréne svetovej vedy.

prejsť na článok

Webinár O reči a komunikácii

O REČI A KOMUNIKÁCII ZÁZNAM ŽIVÉHO WEBINÁRA

prejsť na článok

Ahoj svet!

Vitajte vo WordPress. Toto je váš prvý článok. Upravte ho alebo zmažte a začnite písať! The post Ahoj svet! appeared first on Bezpečná komunikácia - NORAD.

prejsť na článok

Nové posolstvo stránky

Ahojte priatelia a priaznivci našej značky Qantica✅️ Tak ako ste si už dlhodobo všimli naše prezentovanie sa a komunikacia s vami prebieha predovšetkým na stránke Qantica Mteam Tak to ostane aj naďalej Ďakujeme sme tu s vami ✅️

prejsť na článok

Čašník / Čašníčka

Do nášho tímu prijmeme šikovnú a milú čašníčku/čašníka. Hlavná náplň práce: obsluha zákazníkov reštaurácie, komunikácia so zákazníkmi, príprava a roznášanie objednávok, celková starostlivosť o chod reštaurácie, práca s registračnou pokladňou The post Čašn

prejsť na článok

Bratislava, Blumentálska ulica

Blumentálska ulicaBlumentálska ulicaBlumentálska ulicaBlumentálska ulicaBlumentálska ulicaBlumentálska ulicaBlumentálska ulicaBlumentálska ulica Bratislava –

prejsť na článok