Kolekcia /si:/

sea? see! /si:/ Kolekcia /si:/FOTO: Martin TomečkoMUAH: Mischel WarenitsDizajn látok a odevov: Michaela BednárováModel: Valentine – Stalker Agency, Mykola – Mix model management Niekedy všetko niečo znamená a niekedy nič neznamená nič. Kolekcia /si:/ je hrou. Hrou s materiálom, so vzorom, s tvarom. Je oslavou leta, slnka, lásky k moru a naznačuje nové smerovanie značky. Celá kolekcia bola ušitá v slovenskej profesionálnej dielni, látky sú ako vždy autorské, vyrobené v talianskej firme s dlhoročnou tradíciou žakárového tkania a tlače na hodváb. The post Kolekcia /si:/ appeared first on Puojd.

prejsť na článok

Kolekcia Nebá na Fashion LIVE! 2021

Fotoreport z prehliadky na tohtoročnom Fashion LIVE!

prejsť na článok

Editoriál kolekcie Dedina

Kolekcia Dedina, 2017FOTO: Andrea JunekováMUAH: Dominika DrumsArt Direction: Michaela BednárováModel: Klára, Exit model management Foto: Andrea Juneková The post Editoriál kolekcie Dedina appeared first on Puojd.

prejsť na článok

Alojz Klimo zo zbierky RFG

12.09.2022 31.10.2022 Kolekcia Alojz Klimo v Roman Fecik Gallery Príspevok Alojz Klimo zo zbierky RFG je zobrazený ako prvý na .

prejsť na článok

Kolekcia Ethereal by Cosentino®

Spoločnosť Cosentino® prináša na trh novú kolekciu kamenných povrchov Silestone pod názvom Ethereal.Ethereal predstavuje prelomový krok v ponímaní kameňa a v udržateľnosti. Ukazuje úplne inú dimenziu mramorových textúr.Nová kolekcia je vyrábaná revolučnou

prejsť na článok

NOVÁ KOLEKCIA JESEŇ/ZIMA 2021

Prinášame vám kúsok budúcnosti v našej novej kolekcii Variabilita, funkčnosť a udržateľnosť. To sú hlavné piliere našej novej kolekcie na chladné mesiace. Nájdete v nej najmä softshello

prejsť na článok